Как да задържиш един мъж според зодията му – част 2


Как да задържиш един мъж според зодията му – част 2
Снимка: iStock/Guliver

Продължава от тук!

Везни

За мъжът Везни вълнуващата връзка е по-скоро като дегустация на вино, отколкото пълна чаша. Той обича да върви бавно и внимателно, а вие да го придружавате по пътя на това приключение. Затова се постарайте да го изненадвате периодично, не се разкривайте напълно, поддържайте мистерията жива.

Скорпион

За да задържите до себе си представител на тази зодия, трябва да знаете как да бъдете "ретро" жена – фина, понякога несигурна, разчитаща на силното рамо на мъжа. Скорпионите не биха прекарали живота си с горда еманципантка, защото имат нужда да са водещи във връзката. Освен това, честността би ви спечелила допълнителни позитиви – тази зодия ненавижда лъжата.

Стрелец

Ако искате сърцето на Стрелеца завинаги, бъдете готови за живот на ръба. Тези мъже обичат да бъдат предизвиквани, а и да предизвикват сами себе си. Екстремни спортове, бързи коли – колкото по-рисковано, толкова по-интересно. Другото им слабо място е сексът, който също следва да бъде нетрадиционен, така че посегнете смело към Камасутра.

Козирог

Уважение и разбиране – два ключови фактора за дълготрайни отношения с мъж, роден под знака на Козирог. Тези работохолици имат нужда от много разбиране, особено когато се налага да работят денонощно по някой проект. Уважавайте границите му и бъдете гъвкави.

Водолей

Ако имате връзка с Водолей, то вие сте истинска щастливка. Не се налага да правите абсолютно нищо, за да задържите интереса му. От вас се иска само да се наслаждавате на обгрижването, което получавате. Нищо не мотивира и не радва душата на Водолея повече от това да прави половинката си щастлива.

Риби

При тази зодия емоционалните нужди се развиват много дълбоко. За да останете заедно, ще трябва да сте готови да продължите духовното му търсене с него. Бъдете готови за много разговори, понякога депресивни и меланхолични състояния, но и много преданост и любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама