Как привличате другите според зодията


Как привличате другите според зодията
Снимка: iStock/Guliver

В живота хората идват и си отиват. Понякога знаете защо се получава така, но друг път не сте съвсем сигурни. И докато някои хора избират да си тръгнат, все още има такива, които остават. Защо? Заради вас! Въпреки отрицателните ни черти, нашите зодиакални знаци ни напомнят, че имаме и доста положителни. Вижте как печелите хората около себе си според зодията.

Овен

Овенът е роден лидер. Следователно, той определя тенденциите, а не ги следва. И въпреки че тези хора могат да бъдат импулсивни и имат навика да не довършват това, което са започнали, те привличат останалите заради ентусиазма и оптимизма си.

Телец

Въпреки че Телецът е известен като упорит знак, представителите на зодията всъщност са очарователни и здраво стъпили на земята. Те печелят хората, благодарение на своята оценка върху по-фините неща в живота. Да не говорим, че са щедри и верни приятели.

Близнаци

Въпреки че импулсивната природа на Близнаците затруднява околните да бъдат в крак с ежедневните им настроения, това ги прави вълнуващи хора. Те са енергични и винаги могат да кажат нещо остроумно. Надали ще изпитате момент на скука, ако имате Близнак „под ръка“.

Рак

Всички знаем, че Раците могат да бъдат свръхчувствителни и доста вглъбени в себе си. Но ако изключим това, можем да кажем, че родените под този знак са едни от най-лоялните, надеждни и грижовни приятели.

Лъв

Да, Лъвовете са най-суетните от всички знаци и тяхната увереност и амбиция могат да бъдат доста изнервящи, но пък лоялността им не познава граници и са едни от най-щедрите приятели. Хората са привлечени от техните ентусиазъм и страст, които влагат във всичко, което правят.

Дева

Най-аналитичния знак, Девата печели хората с реализма и ценната си преценка върху действителността. Освен това, са доста надеждни и могат да пазят тайни.

Везни

Везните могат да бъдат вбесяващо нерешителни. Тази черта обаче лесно се забравя, благодарение на дипломатичния им характер. От всички знаци, те са „социалните пеперуди“, които винаги се стремят да има мир и хармония сред приятелите и близките им.

Скорпион

Обратно на Везните, Скорпионите обичат да процъфтяват сами. Но те печелят околните със своята лоялност, страст и загадъчна натура. Всичко, което правят, е наситено с любов.

Стрелец

Стрелците могат да бъдат неемоционални и антисоциални на моменти, което кара хората да си тръгват. Но пък тези, които остават, са наясно, че родените под знака са едни от най-вълнуващите и приключенски настроени хора.

Козирог

Козирозите могат да бъдат недоверчиви, а самоувереността им да се тълкува като арогантна. Но тази увереност всъщност привлича хората. Когато Козирозите искат да спечелят някого, те могат да бъдат най-симпатичните и отдадени хора и го знаят много добре.

Водолей

Бунтовникът на зодиака винаги търси нещо забавно и вълнуващо за правене. За тях новите приятелства са именно такива, затова всички толкова ги обичат.

Риби

Въпреки че Рибите са много чувствителни, емоционални и идеалистични, точно така привличат хората. Те са отдадени на хората в живота си и винаги ще виждат доброто в останалите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама