Как всяка зодия приема остаряването


Как всяка зодия приема остаряването
Снимка: iStock

Няма човек, който да е избягал от старостта. Независимо каква козметика използваме и как се храним, за да забавим видимите белези на времето, годините се трупат и няма начин да останем млади, колкото и да ни се иска. Но има нещо вдъхновяващо в това да приемеш възрастта с високо вдигната глава. Някои зодии се справят по-добре от други. Ето кои.

Овен

Овните предпочитат да не забелязват собствената си възраст и не мислят какво ги очаква утре.

Телец

Телецът обича да се храни добре - понякога дори прекалено добре - поради тази причина с възрастта представителите на този знак често наддават на тегло.

Близнаци

Близнаците си поставят цели в младостта си и постепенно се придвижват напред. Кариерният им растеж ще продължи до пенсиониране дори и дълго след това, ако е възможно.

Домашна маска против бръчки

Рак

Раците могат да станат отлични „класически“ баби и дядовци. Те обичат да се грижат за другите и не се отказват от това дори и след като остареят.

Лъв

Лъвовете са снизходителни и това тяхно качество става по-силно изразено с напредване на годините.

Дева

Девите обичат да се поддържат в отлична форма и добро здраве, непрекъснато вървят по пътя на подобряването на мозъчната си дейност. За тях срещата със старостта протича като по учебник.

Какви са симптомите на астигматизма?

Везни

Везните винаги са загрижени за външния си вид, така че те ще се опитат да предприемат всякакви мерки, за да предотвратят появата на излишни килограми и бръчки.

Скорпион

Скорпионите запазват своя чар до старост. Те обичат да мислят за себе си като за философи, които са натрупали достатъчно мъдрост през годините.

Стрелец

Стрелецът не иска да мисли за старостта. Но въпреки нежеланието си да се грижи за себе си, този знак успява да запазят своята привлекателност до дълбока старост.

Как да изберете перфектната елегантна рокля

Козирог

За Козирозите времето сякаш тече в обратна посока. Като малки те се държат сериозно, но остарявайки, се превръщат в същински деца.

Водолей

С напредване на възрастта Водолеите спират да се интересуват от това какво мислят другите за тях. Дори и на 80 години те могат да се държат точно както си искат.

Риби

Рибите изпадат в ужас при мисълта за старост. Ако успеят да се освободят от това чувство, те ще живеят по-пълноценно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама