Внимавайте с тях! Зодиите, които често изневеряват


Внимавайте с тях! Зодиите, които често изневеряват
Снимка: iStock

Въпреки че всеки зодиакален знак е предразположен към изневяра, ако се чувства нещастен със своя партньор, има някои, които изневеряват най-често. Ето кои зодии обичат да кръшкат и кои не чак толкова:

Скорпионите са по-скоро верни в любовта

Те в никакъв случай не обичат игрички и са искрени, но към хора, към които изпитват силни чувства. Именно поради тази причина може да се твърди, че Скорпионите са сред най-лоялните партньори и са склонни към изневяра, ако имат наистина сериозни проблеми с половинките си.

Лъвовете са изключително внимателни и не изневеряват без причина

И все пак, ако не са обсипани с достатъчно ласки и внимание, има опасност да направят крачка встрани. Това обаче важи повече за мъжете Лъвове, отколкото за жените.

Зодиите, които ще преживеят голямо разочарование до края на юни

Близнаците и Рибите са сред хората, които често могат да измамят половинките си

Представителите на тези две зодии като цяло са купонджии, които обичат да им е добре и могат да бъдат с двойнствен характер. Често биват хванати в изневяра и то неведнъж. При Рибите се обяснява с това, че са големи романтици и мечтатели. Лесно могат да търсят по-добрата реалност в друг човек. Интересното е, че не изневеряват без чувства.

Нов модел на отношения: Нежни мъже и силни жени

Склонни към изневяра са и Водолеите

При тях трябва да се внимава, защото често биват увличани от приятели. Ако се съберат с хора, които са склонни към измами, може и те да тръгнат по грешния път.

Ето ги и царете на изневярата - Стрелците

Това важи и за мъжете, и за жените от тази зодия. Огнената зодия обича флирта, сексуалните приключения и предизвикателствата. Стрелците не понасят самотата, а когато пожелаят нещо, трябва да го имат на мига.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама