Какви ще бъдете, когато остареете според зодията


Какви ще бъдете, когато остареете според зодията
Снимка: iStock

Овен

Представителите на този знак, дори и в напреднала възраст, няма да се откажат да спортуват. До последно те ще се опитат да изпълняват ежедневните задължения в същия ритъм, както в младостта си.

Телец

За Телец, дори и в напреднала възраст, всичко се върти около материалното. Представителите на този знак могат да станат пристрастени към парите. И ако те не са достатъчно осигурени, тогава те могат дори да се превърнат в зли и отмъстителни хора.

Близнаци

Близнаците никога няма да спрат да общуват и да търсят нови слушатели. Ако до тях има партньор в живота, който има същите интереси като тях, Близнаците ще прекарат прекрасна старост с разнообразни дейности и пътувания.

Рак

Този знак запазва своята емоционална природа във всяка възраст. Ако имат внуци, те могат буквално да посветят живота си на тях. А ако се окажат сами, тогава най-вероятно ще изпаднат в меланхолия.

Лъв

В напреднала възраст те буквално измъчват близките с техните преувеличени и дори измислени истории. Независимо дали са успели да постигнат нещо в живота или не, ще трябва постоянно да слушате техните спомени и разбирания.

Дева

Девата ще живее в съответствие с нейното индивидуално ежедневие и ще се радва на малките неща в живота. Ако тя успее да изживее щастлив живот и да създаде хармоничен брак, тогава в напреднала възраст нейната личност ще свети по нов начин, тя ще оцелее дори при трудни времена.

НАЙ-ДОБРИТЕ СЪВМЕСТИМОСТИ МЕЖДУ ЗОДИИТЕ

Везни

Най-лошият вариант за тях е да останат без партньор в напреднала възраст. В този случай те ще се опитат да намерят нов партньор в живота. Техните водещи звезди са любовта и искреността- всичко останало не е толкова важно.

Скорпион

Ако успеят да спечелят битките си в живота и да постигнат целите си, тогава Скорпионите ще посветят старостта на спомените от всяка от тези битки. Старостта няма да може да ги счупи, те завинаги ще останат млади в сърцата си и жадни за приключения.

Стрелец

Мъдрите съвети и мисли по различни житейски теми ще станат отличителен белег на Стрелеца дори и в зряла възраст.

Козирог

Възрастта на Козирога е подобна на виното - колкото по-възрастен става, толкова повече ще се радва на живота. Въпреки бръчките, той ще диша дълбоко, наслаждавайки се на онези неща, които не е усещал и не е разбирал в младостта си.

Водолей

Водолеят се ръководи от логиката, че никога не е късно да се научите как да карате кола или да започнете да правите йога. За тях в паспорта няма възраст, тъй като те никога не се чувстват стари или поне не признават това. Няма да се отегчите от представителите на тази зодия, защото всеки ден те ще се отварят по нов начин.

Риби

Някои Риби прекарват старостта в меланхолия, докато други в "театрални представления", които играят пред себе си и своите близки. И това, което обединява всички Риби в зряла възраст, е любовта към дългите разходки на чист въздух.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама