Какво мрази всеки зодиакален знак


Какво мрази всеки зодиакален знак
Снимка: iStock

Овен

Неспазени обещания, неумерени думи, опити за "измъкване" в последния момент - Овенът не прощава тези неща. Но често ще го видите да се държи точно така с другите хора.

Телец

Представителите на този знак си мислят, че са безгрешни и се вбесяват, ако объркат или забравят нещо. Ето защо, ще направят всички усилия, за да предотвратят това да се случи. Или поне никой друг да не разбира за техните грешки.

Близнаци

Близнаци мразят глупостта. Те винаги са заобиколени с интелигентни хора, защото само с тях намират теми за разговор.

Рак

Представителите на този зодиакален знак винаги са честни с останалите. Ето защо те държат и другите да се искрени с тях. Мразят, когато някой се опита да ги измами.

Лъв

Лъвът трябва да знае, че владее ситуацията и мрази някой да му се бърка в нещата, които той сам си е подредил

КАКВА Е ЛЮБИМАТА ХРАНА НА ВОДНИТЕ ЗНАЦИ

Дева

Девата мрази човечеството като цяло. Уви, сред тези зодиакални знаци има огромен брой специфични индивиди, които не понасят другите хора и нямат желание да говорят с тях. И те могат да бъдат разбрани- твърде много хора вече станаха придирчиви, нелогични и противоречиви. Девите се опитват да общуват само с най-добрите, според тях, представители на човечеството.

Везни

Некомпетентност. Везните са умни и толерантни. Те, обаче, мразят, когато някой, който не разполага с необходимите умения, знания и опит, се опитва да преподава на другите. И още по-лошо, ако в ролята на тези "други" са самите Везни.

Скорпион

Представителите на този знак мразят несправедливостта и нарушаване на договорите. Може би Скорпионът наистина мрази това, защото самият той много често го прави.

Стрелец

Лъжата. Да, самият Стрелец може да бъде глупак, но когато някой започне да го мами- той откача и не може да понесе това. Толкова много се изнервя, че след това е готов да прекрати всякакви взаимоотношения с хората, които са се опитали да го измамят. Ето защо Стрелците не се доверяват лесно на никого.

Козирог

Грешките. Става въпрос за грешките, които правят представителите на тези зодии. Козирозите знаят, че всеки човек може да сгреши и това не е проблем, докато самите те не объркат нещата.

Водолей

Липса на контрол. Единственият човек, който може да контролира всичко трябва да е Водолей. Показателно е, че не си струва някой да се опита по някакъв начин да започне да влияе на този упорит знак на зодиака, тъй като това ще бъде последният ден от тяхната приятелска комуникация..

Риби

Неравностойна размяна. Рибите знаят много добре, че те дават на другите много повече, отколкото заслужават. Занаят също, че получават много по-малко от другата страна. И тази ситуация е изключително досадна за тях.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама