Какво трябва да направите, за да ви прости всяка зодия


Какво трябва да направите, за да ви прости всяка зодия
Снимка: iStock

Всеки човек греши и колкото по-рано приемем, че няма идеални хора, толкова по-добре. Важно е да си прощаваме, но на някои определено им е по-трудно. Ето какво трябва да направите, за да получите прошка от всяка зодия.

Овен

Оставете ги да кажат каквото трябва, след това направете голям жест, за да докажете колко ви е грижа.

Овните разбират, че връзките невинаги са прекрасни. Те могат да се взривят бързо и да оставят нрава си да вземе най-доброто от тях, но освен ако проблемът не е бил абсолютно ужасен, всичко, от което се нуждаят, е да прогонят чувствата си от гърдите си и след това да издухат парата. След като се успокоят, извършването на голям жест за тях, който доказва колко ви е грижа, ще омекоти сърцето им достатъчно, за да се върнат на правилния път.

Телец

Трябва да признаете, че са били прави. Това е.

Телците са упорити и често не вярват, че са сгрешили. Ако наистина са били от грешната страна на вашата ситуация, трябва да изчакате, докато те сами решат. Въпреки това, ако сте били виновни, единственият път към прошката е да им кажете, че осъзнавате това. Трябва да признаете, че са били прави, без да се занимаваме с вашата страна на историята.

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Близнаци

Водите честен разговор, без да сте отбранителни.

Близнаците обичат да общуват и това е начинът, по който предпочитат да се справят с конфликти. Разбира се, може да е лесно да се увлечете и да се отклоните от темата, но ако можете да седнете и да обясните своята страна на историята и да кажете, че съжалявате, без да се защитавате, те вероятно ще ви простят. Те разбират, че нещата невинаги са черно-бели и са готови да видят различни гледни точки, но това не ви освобождава напълно.

Рак

Прекарвате доста време умишлено, компенсирайки им се.

Раците лесно се влагат емоционално в хората и когато някой ги нарани, боли дълго време. Те може да искат да простят, но им е трудно да забравят. Търсенето на прошка от Рак вероятно включва много уверение, че ги обичате и че не сте искали да ги нараните и колко съжалявате, че сте го направили. Може да ви се струва много усилие, но това е единственият начин да ги накарате отново да започнат да се чувстват сигурни около вас.

Вижте още:  Как всяка зодия се справя с провала

Лъв

Вие доказвате, че това е еднократна грешка, която не си струва да изхвърлите всичко.

Лъвовете избират компанията си разумно, така че когато някой ги нарани, това може да причини много разочарование. Те са ядосани, че някой, когото обичат, може да ги нарани и са ядосани на себе си, че не са го предвидили предварително. При по-малки проблеми те ще оставят нещата да минат. Все пак, ако търсите прошка за по-значим проблем, трябва да покажете, че случилото се е еднократна ситуация, която не си струва да разрушите връзката си.

Дева

Вие доказвате, че сте се променили и се опитвате да бъдете по-добри.

Въпреки критичната репутация на Девата, те не са хладнокръвни. Що се отнася до прошката, всъщност биха предпочели да оправят нещата, отколкото да захвърлят една връзка. Те обаче нямат толерантност към основните извинения. Единственият начин да спечелите тяхната прошка е наистина да им покажете, че сте се променили или че работите върху проблема. Ако не могат да видят промяната във вас, няма да ви се доверят.

Везни

Говорите с тях за проблема и поемете инициативата да се поправите.

Везните мразят конфликтите и биха предпочели да ги заметат под килима. Когато ситуацията не може да бъде пренебрегната, прошката може да бъде трудна - особено ако чувстват, че винаги прощават. Поемането на инициативата да говорите за проблема и да го поправите е много полезно за тях и им показва, че ви е грижа да оправите нещата. 

Скорпион

Прекарвате продължително време в опити да възстановите доверието, бавно.

Със Скорпион прошката не е даденост. Тук наистина няма бързо решение, защото те вече са предпазливи относно други хора, които ги нараняват. След като това се случи,  се чувстват успокоени в този страх и може да отнеме много време, за да се отстранят щетите (ако изобщо се случи). Ще трябва да им се извините, но разберете, че те вероятно няма да го приемат веднага. Ако някога отново ги пожелаете в живота си, ще трябва да имате много търпение и усърдие, за да им покажете, че отново можете да имате доверие.

Вижте още: Как се държи всяка зодия на почивка

Стрелец

Давате им малко място, след което се извинявате направо.

Стрелците са оптимисти, но не са изтривалки. Те няма да търпят някой да ги нарани, особено без основателна причина. Склонни са да реагират грубо и отбранително, когато някой им причини болка, и се нуждаят от място, за да се охладят. За да получите действително прошката им, те ще се нуждаят от директно извинение от вас - не такова, което е половинчато. Те са открити хора и очакват същото от другите.

Козирог

Признавате какво сте направили грешно, без да търсите извинения.

Козирозите са доста упорити и не са много за втори шанс, но не е невъзможно. Те не оставят много място за извинения или обяснения – за тях важното е, че сте ги наранили, и те искат да признаете, че сте сгрешили. Ако не можете да преглътнете гордостта си и да го направите, няма да си губят времето.

Вижте още: Как всяка зодия се пази от любовно разочарование

Водолей

Давате им пространство и време. Те ще решат дали могат да ви простят.

Водолеите искрено се интересуват от връзките, които насърчават. Като се има предвид колко селективни могат да бъдат, наистина ги заболява дълбоко, когато някой ги нарани. Те могат да проявяват разбиране и да желаят да оставят миналото да си остане минало, но познаването на причините невинаги излекува болката. Що се отнася до получаването на прошката им, със сигурност се извинете и им дайте място и изяснете, че сте там, когато са готови. Те се нуждаят от време сами, за да се излекуват и да решат дали могат да продължат нещо с вас и не могат да бъдат прибързани с това решение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама