Лоша новина за Скорпиона: Тези 3 зодии са много по-горещи


Лоша новина за Скорпиона: Тези 3 зодии са много по-горещи
Снимка: Istock/Guliver

Скорпионът, който сме свикнали да държи първенството, когато става въпрос за сексуалност, се оказва с доста фалшиво напомпана слава. Днес ви представяме 3 зодии, които според астролозите са наистина феноменални любовници.

Близнаци

Близнаците са склонни да експериментират със секс с различни хора. Те се нуждаят от постоянен поток от стимулиращи възможности и обичат всичко ново, свежо и интересно. Те се чувстват развълнувани и живи, когато са въвлечени в нови и неочаквани сексуални практики. Няма нищо, което да ги засрами в спалнята.

Стрелецът им подхожда най-добре в сексуален план.

Вижте още: Тези зодии трябва да внимават, в края на ноември ги грози предателство

Рак

За хората, родени под знака на Рака, докосването до кожата на друго същество е почти духовно преживяване. Те се чувстват живи и развълнувани, когато партньорът им не може да държи ръцете си далеч от тях. Докато в живота са обрани и срамежливи, то в кревата всичките им задръжки падат. Раците обожават за използват всякакви играчки и да влизат в различни роли в спалнята.

Телецът им подхожда най-добре в сексуален план.

Вижте още: Новата 2024 носи огромни промени в живота на родените на тези дати

Овен

На сексуалната сцена този знак е изпълнен със сурова страст - казват астролозите. Те се чувстват най-щастливи и най-живи, когато са развълнувани, така че обикновено смятат сексуалния си живот за централна част от житейския си опит, независимо дали са необвързани, или имат партньор.

Скорпионът им подхожда най-добре в сексуален план.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама