Любовен хороскоп за ноември 2021


Любовен хороскоп за ноември 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Дойде време да разберете какво означава истинска загриженост и искрени чувства. Този път няма да сте наранени или предадени, макар и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка назад. Не бъдете предпазливи, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови преживания. Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва точно тогава, когато си загубил всякаква надежда, сякаш на пук, за да ти докаже, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте покани.

Телец

Най-накрая усещате, че наближава период от живота ви, в който ще се случат големи промени. Това е абсолютно вярно. В любовно отношение ще се радвате на много положителни промени, малко проблеми и повече хубави емоции. Ще се наложи да се замислите на колко следващи стъпки сте готови и дали не избързвате с някоя от тях. Ако се чувствате спокойни, просто действайте. Не бъдете песимисти, всичко си идва  на мястото.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ ДА СА САМИ

Близнаци

Имате си всичко. Умни, забавни и приятни личности сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че причината да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прекрасни хора и ви е нужно само малко самочувствие, за да потръгнат нещата в личния ви живот. Погрижете се за външния си вид, дори за работното място. Точно там е възможно да опознаете някой, с който досега не сте имали много допирни точки. Ще се изумите колко много общи неща ще откриете един в друг. А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг разговор, когато ще усетите колко сте нервни и притеснени от присъствието и погледа на другия.

Рак

В личния живот усещате малък застой и еднообразие, което ви плаши. Но не се страхувайте. Любовта следва своите върхове и спадове, никога не може да е само ентусиазъм и щастие, понякога е просто ежедневие, с което трябва да свикнеш.

Лъв

Това е месец, който да посветите на здравето си и да оставите личния живот малко на заден план. Не правете компромиси с истински важните неща, за да угодите на чужди желания и капризи. Осигурявайте си достатъчно разходки на чист въздух.

Дева

Месецът ще е изпълнен с върхове и спадове. Не хабете прекалено енергия и нерви, за да реагирате на всичко, което се случва. Радвайте се умерено, а несгодите приемете философски. Началото на месеца е време за наблюдения и анализи, но не и за активни действия. В средата на ноември бъдете готови да се окажете на най-различни места. Разнообразието ще ви спаси психически и ще разшири кръгозора ви, а това ще ви даде идеи за нови начинания. В личен план очаквайте промени. Някои представители на знака може да преживеят раздяла. Няма да тъгувате дълго време. На хоризонта ви очаква нова любов!

Везни

Това е месец, в който да положите усилия за постигане на стабилност. Особено в началото на периода не са препоръчителни смяна на работа или местожителство. Обстоятелствата може да не ви харесват, но това е най-доброто, което може да получите за момента. В средата на месеца се опитайте да намерите утеха в нови занимания или хоби. Там може да се раздадете изцяло. Не са изключени допълнителни доходи от дейността ви в тази насока. В края на ноември скуката ще се изпари, като Съдбата ви предостави множество интересни ситуации, в които вие ще сте главното действащо лице.

Скорпион

В началото на месеца е много вероятно да се появят препятствия на пътя ви. Вроденият ви чар ще ви помогне да преодолеете всичко, което ви предстои. Периодът не е подходящ за изясняване на отношенията, освен ако не целите раздяла. Много скоро нещата ще се уталожат и във връзката ви ще настъпи хармония, която напълно ще отговаря на вашите желания и очаквания. Средата на месеца очаквайте повишение или сериозно признание, което ще доведе до повишаване на доходите ви. В последните дни на месеца използвайте въображението си във всички области на живота. Интуитивно ще отгатвате правилните ходове във всички ситуации и ще знаете решението на всеки проблем.

Стрелец

През този месец наблегнете на подобряването на финансовото ви състояние. Това е момент, в който да започнете да пестите и да се въздържате от необмислени покупки. Ако възнамерявате да правите инвестиции задължително се допитайте до доказан специалист. В средата на месеца ще може да си отдъхнете от работа. Посветете това време за прочит на пропуснати книги или гледането на филми. В края на ноември някои представители на знака ги очаква смяна на местоживеенето. Тази промяна ще ви се отрази добре и ще ви зареди с неповторимото усещане за ново начало.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА ПО-АКТИВНИ ПРЕЗ НОЩТА

Козирог

През този месец не поемайте никакви допълнителни задължения извън тези, които вече товарят раменете ви. Може да бъдете подлъгани да окажете помощ, но това ще натовари прекомерно. В началото на месеца ще ви е трудно да предвиждате развоя на събития, затова се въздържайте от активни действия. В средата на ноември ви очаква приятна изненада. Бъдете верни на убежденията си и няма да сгрешите. Някои представители на знака ще получат предложение за брак. Помислете добре преди да дадете положителен отговор. Свободата има своята цена и не е ясно дали си давате сметка можете ли да я платите.

Водолей

Този месец ще може да се насладите на напредъка си. Добрите резултати няма да идват веднага, но това не намалява стойността им. За обема на победата ви ще има сериозна роля нивото ви на общителност. Сега повече от всякога за вас ще е полезно да установите контакти и пълноценна комуникация. Още в средата на месеца усилията ви ще дадат резултати. Тогава може да се фокусирате върху нова задача, която да разнообрази мисленето ви. Не се колебайте да се втурнете към нещо ново, което да ви разтърси из основи и да ви накара да намерите нови ресурси в себе си.

Риби

През този месец ви очакват доста промени. Бъдете готови за сериозни предизвикателства. Някои от тях са дълго чакани и дори може да се каже - предизвикани от самите вас. Не се плашете от трудностите, а погледнете на тях като на игра, която трябва да спечелите. С лекота ще може да се разделите с нещо, за което съвсем до скоро сте и мислили, че е сериозна част от живота ви. В средата на месеца ви очаква сериозна победа над вас самите. Бъдете сигурни в себе си, както никога до сега. Каквото и да направите - това ще е правилния ход. Не позволявайте натиск и критика върху себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама