Любовен уикенд хороскоп за 10-11 октомври


Любовен уикенд хороскоп за 10-11 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните ще са изправени пред напрегнати дни в любовта. Възможно е да се появи спор, засягащ някаква семейна ситуация, в който трябва да вземете страна. Бъдете деликатни в тона си и лавирайте, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Телец

Предстоят дни на самоосъзнаване и намиране. Щe имате по-ясна визия за това как искате да се развиват отношенията ви към днешна дата, ще си дадете сметка колко са се променили приоритетите ви от началото на връзката. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

ТОВА СА НАЙ-ТВЪРДОГЛАВИТЕ ЗОДИИ

Близнаци

Опитвате се да балансирате между много различни отговорности и странични дейности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си и поговорете с него.

Рак

През почивните дни любовният ви живот ще бъде адски динамичен, но в любовта нещата ще са на приливи и отливи. Спокойствието ще е последното нещо, което ще постигнете.

Лъв

Не обещавайте неща, които не можете да изпълните, колкото и да ви се иска. По-важно е да оправдаете очакванията, които партньорът има към вас и да осъществите вече започнатите дейности.

Дева

Най-лошото нещо, което може да направите този уикенд, е да обсъждате любовния си живот с близки и приятели. Противоречията между вас и любимия човек изискват специално внимание, но насаме.

Везни

Не се застоявайте у дома, тъй като социалните събития ще окажат положително влияние и на любовния ви живот. Не бива да губите романтичните възможности, които ви се предоставят.

10 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ВРЪЗКАТА С ВЕЗНИ

Скорпион

Скорпионите ще разберат, че настоящата им половинка е "точният човек". Прозрението ще ви даде спокойствие и ясен поглед над връзката ви.

Стрелец

През почивните дни с партньора ще се радвате на общи интереси, които да ви помогнат да преоткриете себе си. Подгответе се за забавление!

Козирог

Някои от обвързаните представители на зодията ще се почувстват неудовлетворени от половинката си в емоционален план. Ако не можете да постигнете консенсус, дали не е добре да уважите желанието на партньора, отколкото да се налагате?

Водолей

Направете всичко възможно да не се стига до големи конфликти, така че ако има нещо за изясняване – изяснете го. След събота вечерта нещата ще започнат да се нареждат в положителна посока.

Риби

Единственото, върху което ще имате желание да се съсредоточите, е любовният ви живот. За съжаление, това може да е за сметка на вашия професионален успех. Пред вас е дилемата работа или любов. Помислете внимателно и не действайте прибързано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама