Любовен уикенд хороскоп за 18-19 юни


Любовен уикенд хороскоп за 18-19 юни
Снимка: iStock

Овен

Това може да се окаже уикенд, променящ живота ви – не само в любовта, но и изобщо. Ключово за това ще се окаже емоционалното ви "събуждане", изяснявайки някои важни въпроси.

Телец

Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може би това ще ви накара да погледнете на връзката си от друг ъгъл.

Зодиите, които създават НАЙ-здравите семейства

Близнаци

Не е изключено с половинката да обсъдите възможността за промени относно връзката ви и сексуалния живот. Колкото и да говорите, не забравяйте, че действията са по-силни. Нагласата ви един към друг е положителна.

Рак

Малко разтревожени може да се окажат представителите на зодия Раци. Ако имате притеснения относно любовта, добре е да ги обсъдите с половинката или с близък приятел.

Лъв

Настроени сте на домашна вълна, но това сякаш ви притеснява. Не забравяйте, че няма нищо лошо, ако понякога искате да прекарате уикенда вкъщи, мързелувайки или гледайки филм, а в края на деня се гушнете в любимия.

Внимавайте с тях! Зодиите, които често изневеряват

Дева

Уикендът ще е натоварен с извънредни офис задачи или семейни ангажименти, които не търпят отлагане, но пък няма да ви скучно. Дори напротив – колкото повече ангажименти имате, толкова по-мобилизирани и подредени сте.

Везни

През почивните дни представителите на зодия Везни ще бъдат печеливши по отношение на любовта. Ще се чувстват в хармония с половинката, комуникацията ще върви гладко, няма да има противоречия.

Скорпион

Социалният живот на Скорпионите ще е в разцвета си. Ако се намирате във връзка, най-добре не демонстрирайте близост с познати от другия пол, за да не провокирате ненужна ревност у половинката.

Зодиите, които ще преживеят голямо разочарование до края на юни

Стрелец

Имате нужда да се почувствате обгрижвани, обичани и ценени. Може би вече не намирате удовлетворение във връзката си и е време за сериозен разговор.

Козирог

Ако все още не сте забелязали затрудненията в любовта, то през уикенда със сигурност ще ви направи впечатление. Трябва да вземете някои важни решения, които отлагате от много време.

Водолей

Време е да подобрите социалния си живот, който необичайно за вас, е доста занемарен. Това ще ви даде така търсените емоции и вълнение.

Разлики между истинската и токсичната любов

Риби

Рибите ще се радват на спокоен уикенд без особени сътресения. Няма да липсват и романтични моменти, което ще успокои енергията между вас и партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама