Любовен уикенд хороскоп за 19-20 декември


Любовен уикенд хороскоп за 19-20 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вероятността да прекарате събота и неделя извън града е наистина голяма. Ще имате малки конфликти с половинката, но нищо сериозно, което би могло да помрачи празничното ви настроение.

Телец

Уикендът се очертава спокоен за родените под знака на Телец. Най-сетне имате възможност да си починете и да прекарате повече време с половинката.

ТЕЗИ ЗОДИИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ДРУГИТЕ

Близнаци

Около вас се появява нова тръпка, което от една страна би могло да ви обърка, но и ще ви зареди с адреналин. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено.

Рак

Очаква ви доста напрегнат уикенд на любовния фронт. Подгответе се за разочарования и конфликти. Ако успеете да говорите, без да обвинявате, ще се справите бързо с проблемите.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се радват на доста високо либидо през почивните дни. Няма да се срамуват да поискат от любимия човек да им даде това, от което се нуждаят в секса, така че се очакват горещи почивни дни.

Дева

Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо е любовта, която имате в настоящето, преди да я загубите.

Везни

Връзката ви ще е приоритет за вас през този уикенд. Ще искате да споделяте, да градите и да обгрижвате. Може би е дошъл точният момент да създадете свое собствено гнездо.

НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Скорпион

Меркурий и Венера ще окажат влияние върху действията на Скорпиона. Меркурий обещава дълбочина и яснота на мисленето, а Венера любов и страст или началото на нова връзка.

Стрелец

Енергията на Стрелеца ще привлича околните като магнит. Като цяло периодът е добър за изпълнението на задачи, които изискват упоритост и активност.

Козирог

За Козирозите периодът няма да е лек. Те трябва да се пазят от интриги и зложелатели. Но въпреки всичко може да постигнат успех в начинанията си, благодарение на своята упоритост.

Водолей

Водолеите упорито ще вървят към целта си. Но няма да са особено продуктивни в работата си.

Риби

За Рибите започва началото на период, изпълнен с любов и романтика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама