Най-добрият коледен подарък за всяка зодия


Най-добрият коледен подарък за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е зодия, която не прави компромис с качеството. По-добре е да зарадвате човек, роден под този знак, с нещо малко, но скъпо, от колкото с големи и непрактични подаръци. Мъжът Овен би се зарадвал на някоя технологична джаджа или на нещо, свързано със спорт. Що се отнася до дамите от тази зодия – скъп парфюм или красиво бельо, за предпочитане в черно.

Телец

Телците са естети по природа, които знаят как да оценят най-фините и изискани неща. Те са непоправими романтици и биха искали поднасянето на подаръка да бъде изненадващо приятно – хубава опаковка, много панделки и картичка. И двата пола са истински чревоугодници, така че биха се зарадвали изключително много на бутилка скъпо вино, кошница с гурме сирена или бонбони.

Близнаци

Представителите на тази зодия обичат да изследват, да научават нови неща и подарък, свързан с тяхната любознателност е подходящ. Забравете за "традиционните" варианти като колан, портфейл или шал – Близнаците трябва да бъдат разтърсени и предизвикани. Мъжете от зодията биха оценили подарък като самолетен билет до интересна дестинация, книга-гид за пътешествия или куфар. Нежните представителки на Близнаците пък ще грейнат, ако видят под елхата ваучер за уроци по танци, готварски или езиков курс.

НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Рак

Раците биха се зарадвали на подарък, за който са ви споменали по-рано, че биха искали да получат. Това за тях значи, че вие не само ги слушате, но и чувате. Ако не се сещате за вещ, която те са ви казали, че харесват, тогава заложете на сантименталните изненади – колаж от снимки например. Всякакви неща за дома като възглавници, спално бельо в топли и цветове, свещи с нежен аромат, биха били удачни.

Лъв

За тях е важен начинът на поднасяне, а не толкова съдържанието. Все пак, колкото по-голяма сума пари вложите, толкова по-щастливи ще ги направите. Ако наистина искате да направите празника им незабравим, подарете им домашен любимец.

Дева

Девите са най-практичните представители на зодиака. Биха се зарадвали на всичко, което ще им помага в ежедневието – за организиране, за готвене, за чистене. Всякакви тефтери, органайзери и кухненски уреди ще бъдат приети с усмивка!

Везни

Всъщност, Везните съвсем не са претенциозни, но пък са до болка откровени и ще ви кажат направо ако сметнат, че подаръкът не е подходящ. Те обичат индивидуалното внимание, така че забравете за всякакви битови вещи. Тъй като държат изключително много на точността, хубав часовник би свършил чудесна работа.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СА НАЙ-ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Скорпион

Ако искате да не бъдете критикувани, то изберете нещо луксозно или нещо, което ще стимулира техния интелект. Всъщност, дори да вложите цяло състояние в техния подарък, те ще бъдат недоволни, ако не усетят личното ви отношение. По-добре отделете повече време за търсене на лимитирани издания книги, дрехи, изработени по поръчка или нещо друго, което не може да бъде купено в бързината.

Стрелец

Те ще се зарадват на подаръци, които не са традиционни. Стрелците обичат да пътуват и мразят да бъдат вързани на едно място. Това предполага и тяхната силно изразена спортна натура – обичат активностите и комуникацията. И мъжете, и жените, родени под този знак, биха се зарадвали на уикенд за двама в някое малко селце, самолетни билети, спортен комплект или карта за фитнес.

Козирог

Козирозите имат афинитет към историята и обичат традициите. Подходящи подаръци са всички, които няма да изгубят стойността си във времето, даже напротив – ще стават все по-ценни. И ако антикварните реликви и отлежалите бутилки вино не са ви по джоба, то насочете се към ръкавици или портфейл от хубава кожа.

Водолей

Водолеите харесват иновативни подаръци, както и такива, които биха стимулирали въображението. За мъжете Водолеи изключително удачен вариант е хубава колекционерска книга с фотографии или изискан тефтер с луксозна химикалка. Жените, родени под този знак, пък се увличат по източните практики – йога, медитация, био и еко начин на живот, така че можете да насочите вниманието си в тази насока.

Риби

Рибите са романтици по душа. Всичко, което ще ги избави от реалността, е подходящ подарък за представителите на тази зодия. Може да купите някаква козметика с опияняващ аромат, хубава книга за далечни светове или картина с изобразен красив пейзаж. Най-съществено при купуването на подарък за тази зодия е да донесе хармония и спокойствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама