Най-свободолюбивите мъже са от тези зодии


Най-свободолюбивите мъже са от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете от зодиакалните знаци, изброени по-долу, ценят свободата си повече от всичко останало. Те често остават ергени за дълго, защото не искат да се лишат от най-ценното за тях. Ето кои са тези зодии.

Водолей

Мъжът Водолей обича свободата и независимостта си. Бракът за него е едновременно голяма радост и огромна трагедия. Водолеите дори не се опитват по някакъв начин да променят поведението си заради друг човек и предпочитат да живеят по същия начин, както преди. Те са склонни да си тръгнат от там, където правото им на лично пространство е нарушено и ограничено.

Стрелец

Мъжът Стрелец по никакъв повод не иска да бъде лишен от толкова важната за него свобода и независимост. Поради тази причина не бърза да се жени. Най-често Стрелците сключват брак от интерес към това, което се случва в живота след сватбата.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СЕ ПОМНЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ

Близнаци

Мъжете от този знак са изключително непостоянни. Техните желания, настроения и мисли могат да се променят по няколко пъти в рамките на един ден.

Мъжете Близнаци ценят своята свобода и независимост, обичат общуването с различни хора и не толерира монотонността и постоянството.

Дева

Мъжете, родени под знака Дева, често остават ергени, защото много обичат свободата си и се чувстват прекрасно в собствената си компания.

Много от тях никога не откриват жената, която би се превърнала в техния идеал. Девите обичат свободата и посвещават всичките си успехи само на себе си. Те са доста стиснати и рационални натури.

Риби

Мъжете Риби гледат с добро око на брака и семейството, но не се стремят да се обвържат на всяка цена.

Представителите на този знак не искат да поемат излишна отговорност и да се натоварват с тежестите, произтичащи от ролята им на съпруг.

Мъжете от зодия Риби обичат свободата си. Те са изключително непрактични и често летят в облаците.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама