Любовен уикенд хороскоп за 2-3 януари


Любовен уикенд хороскоп за 2-3 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Желанието ви за спор и драма ще надделее. Може би искате да се наложите, но не забравяйте, че понякога хармонията е по-важна от това да излезете победител. Бъдете внимателни с думите и действията си.

Телец

Последното нещо, което ще искате да обсъждате с половинката си, е финансовото ви състояние. Ако има нещо, което искате да споделите – направете го. Особено, ако усещате, че то ви тежи и затруднява намирането на спокойствие.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците през първия уикенд от новата година. Няма място за паника, защото по-голямата част от промените, които се задават на фронта, са за добро.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СТРАХ В ЛЮБОВТА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

През този уикенд ще се наложи да положите доста усилия, за да върви връзката ви така, както искат. Стремите се към честно партньорство и комуникация, но първи ще трябва да започнете да градите тези мостове.

Лъв

Лъвовете ги чака доста спокоен и хармоничен уикенд. Ще ви бъде трудно да правите компромиси, но за сметка на това ще разполагате с тайни запаси от търпение, които ще компенсират.

Дева

Разбирателството с половинката ще бъде подложено на изпитание. Избягвайте всички теми, които биха създали конфликти между вас, колкото и да ви се иска да „дълбаете”.

Везни

Бурен уикенд с интересни преломи очаква Везните. Ще има динамика, връзката ви ще се задълбочи. Социални контакти също няма да липсват, така че с две думи – няма да ви е никак скучно.

Скорпион

Деликатен въпрос, който излиза на повърхността, може да доведе до силно чувство на неудовлетвореност. Може би става дума за дете или желание за нов дом. Каквото и да е, обмисляйте добре действията си и внимавайте със силата на думите.

Стрелец

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, имат шанс да срещнат някой специален, стига да покажат интерес и да не се държат надменно. Бъдете отворени за нови възможности.

Козирог

Възможно е да настъпи неочакван обрат в плановете ви, особено ако са били свързани с пътуване. За щастие, с партньора ще бъдете в състояние да се справите със създалата се ситуация.

Водолей

В хаос на емоции могат да попаднат и Водолеите. Комуникацията е от решаващо значение. Помислете за вашите приоритети и не отлагайте разговора с половинката.

Риби

Може да се окаже, че е доста трудно да постигнете съгласие относно общите ви пари. Запазете търпение един към друг, ако не стигнете до решение, което да удовлетворява и двама ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама