Любовен уикенд хороскоп за 20-21 ноември


Любовен уикенд хороскоп за 20-21 ноември
Снимка: iStock

Овен

Настроени сте на домашна вълна. Искате да прекарате уикенда в домашна обстановка и по възможност в мързелуване и хапване "на корем".

Телец

За пръв път от доста време насам няма да подхождате към света с рогата напред. Този уикенд се очертава да е спокоен за вас, оставете се на течението.

Близнаци

Изпитвате някаква меланхолия и предпочитате да останете насаме с мислите си, осмисляйки събития от близкото минало.

Рак

Макар меланхолията да е настигнала голяма част от представителите на знака, Раците ще се държат "на положение". Независимо какво си случва в душите им, те ще го изолират достатъчно успешно, за да бъдат на 100% във връзката си.

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ОЧАКВАТ ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ ДО КРАЯ НА НОЕМВРИ

Лъв

Блясък, блясък и още блясък! Лъвовете са в стихията си, кипят от страст и желание за любов. Много вероятно да изненадат половинката си със секси бельо и доста щур уикенд.

Дева

Този уикенд ще се радвате на дар слово, благодарение на което ще омайвате партньора без проблем. Сега е моментът да поискате онова тайничко нещо, за което мечтаете от доста време.

Везни

Забравени семейни проблеми (може би здравословни) излизат на повърхността и напомнят за себе си. Това ще ви изкара от равновесие. Признанията за това как се чувствате ще породят спорове и ще останете неразбрани.

Скорпион

Скорпионите няма да успеят да се отпуснат, за съжаление. Прекалено много ще задълбаят в проблемите, настроението им ще клони към негативния спектър. Сметнете плюсовете и минусите на това да останете във връзка, която ви носи толкова напрежение.

Стрелец

Ако има проблем между вас и половинката, крайно време е да го разрешите. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви.

Козирог

Обичате всичко да се случва по вашия начин, но това не винаги е най-доброто решение за една връзка. Постарайте се да уважавате повече любимия човек, зачитайте мнението му и го оставете да блесне в своята светлина.

Водолей

Краят на седмицата ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите, били те семейни или любовни. Отдайте се на повече тихи и забавни моменти, като настолни игри, защото това ще подобрите общите вибрации.

Риби

Имате емоционални "главоблъсканици" и нужда от съвет. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да държите настрана приятелите си от любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама