Любовен уикенд хороскоп за 28-29 август


Любовен уикенд хороскоп за 28-29 август
Снимка: iStock

Овен

Овните са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Телец

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците, но място за притеснения няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни начини и приключения, чрез които бихте могли да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна.

Рак

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Лъв

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ВИНАГИ СА В ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

Дева

Комуникацията ви няма да върви особено гладко, затова по-добре ходете "върху яйчени черупки" два дни. По възможност избягвайте въпроси, които биха създали конфликти между вас, защото напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Везни

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте.

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни и перфектно ще съчетавате логика и емоция.

Стрелец

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви, но това няма да застраши отношенията ви. Ще бъдете заети, затова помолете партньора за съдействие и подкрепа.

Козирог

Ако имате любим човек до себе си, отделете му повече от вашето така ценно време. Връзката ви има нужда от освежаване, а той със сигурност има нужда от повече споделеност.

ТРИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ЖИВЕЯТ ПО СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАКОНИ

Водолей

Без значение дали сте обвързани, или не, животът ви ще бъде изпълнен с романтика. Ще бъдете ангажирани с доста домакински задължения, но това ще ви донесе душевен баланс. 

Риби

Ще почувствате силно желание да се насладите на удобствата и уюта в дома. Не забравяйте и за малките романтични жестове към партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама