Любовен уикенд хороскоп за 28-29 май


Любовен уикенд хороскоп за 28-29 май
Снимка: iStock

Овен

Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо е любовта, която имате в настоящето, преди да я загубите.

Телец

Ще се чувствате сигурни както в собствените си чувства, така и в тези на човека до вас. Страстта ще липсва, но това сякаш не ви притеснява, защото знаете, че е временно. Някои от вас може да вземат и важно решение, като сключването на брак.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ИМАТ ГОЛЯМ КЪСМЕТ ПРЕЗ ЮНИ

Близнаци

Настроени сте на домашна вълна, но това сякаш ви притеснява. Не забравяйте, че няма нищо лошо, ако понякога искате да прекарате уикенда вкъщи, мързелувайки или гледайки филм. Не е задължително около вас животът ви да ври и кипи, за да се чувствате живи, не го забравяйте!

Рак

Не е изключено с половинката да обсъдите възможността за промени относно връзката ви и сексуалния живот. Колкото и да говорите, не забравяйте, че действията са по-силни. Нагласата ви един към друг е положителна.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се радват на доста високо либидо през почивните дни. Няма да се срамуват да поискат от любимия човек да им даде това, от което се нуждаят в секса, така че се очакват горещи почивни дни.

Дева

За първи път от доста време представителите на зодия Дева ще усетят хармония и ще се чувстват на място. Ще успеете да преоткриете половинката си на дълбоко духовно ниво.

Везни

Опитайте се да следвате събитията, защото няма да съжалявате. Знаем колко е трудно да не сте в контрол над нещата, но поне за 2 дни се пуснете по течението.

Скорпион

Винаги сте били харизматични и никога не ви липсвало дар слово, но този уикенд сте в стихията си. Както се казва – бихте могли да продадете лед на ескимоси. Сега е моментът да направите своите искания към половинката или пък първа крачка към човека, който ви привлича.

Стрелец

Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри през уикенда. Разговорите ще бъдат по-дълбоки и значими, ще се изслушвате, ще чувате какво иска да ви каже любимият човек.

Козирог

Ще ви се отворят повече възможности за личностно развитие и романтика. За щастие, ще успеете да комбинирате двете с помощта на любимия човек.

Водолей

Уикендът на Водолеите може да бъде обобщен така – някой ще спечели ума ви, а това директно го прави и претендент за сърцето ви.

Риби

Трябва да се насладите на всеки момент. Постарайте се да се "изключвате" от тревогите, когато можете и бъдете себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама