Любовен уикенд хороскоп за 28-29 септември


Любовен уикенд хороскоп за 28-29 септември
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво очаква всяка зодия в любовен план този уикенд.

Овен

Сякаш за пръв път от цяла вечност няма да подхождате към света с рогата напред. Този уикенд се очертава да е спокоен за вас, оставете се на течението и не се съпротивлявайте.

Телец

Настроени сте на домашна вълна. Искате да прекарате уикенда вкъщи, мързелувайки или правейки някакво есенно почистване, подреждане на гардеробите, а в края на деня да се гушнете в любимия.

Близнаци

Този уикенд ще се радвате на дар слово, благодарение на което ще омайвате партньора без проблем. Сега е моментът да направите своите искания, особено ако сте намислили нещо конкретно от доста време.

Рак

Може да се каже, че звездите ще се погрижат да не ви е скучно, но предимно в професионален план. Разбира се, не е изключено да намерите малко романтика по служебна линия или пък безобиден флирт с колега. Уикендът ще е натоварен с извънредни офис задачи, но пък обещава да не е никак скучен.

Лъв

Този уикенд е изключително подходящ за "есенна чистка" в емоционален план. Сбогувайте се с "празните" контакти в социалната мрежа, изтрийте стари контакти от указателя и ще ви олекне.

Дева

Чувствате се напрегнати и "на тръни", защото с половинката сякаш постоянно се чудите за какво да се скарате. Отдава ви се възможност да възвърнете позициите си и мирът да възтържествува, стига да сте достатъчно дипломатични.

Везни

Уикендът за вас ще бъде спокоен и лежерен. Ще се чувствате самодостатъчни, което може да обиди партньора ви, но до конфликти няма да се стигне и слава богу, защото определено не сте в настроение за кавги.

Скорпион

Очакват ви доста емоционални почивни дни! Ще бъдете в доста приповдигнато настроение, особено между завивките, така че му се отдайте на воля.

Стрелец

Може би се чувствате обидени и гордостта ви е накърнена. Дълго време сдържате емоциите си, за да не показвате слабост, но вече сякаш сте изчерпали и търпението, и емоционалния си лимит. Задават се напрегнати 2 дни.  

Козирог

Чувствате се заседнали в сивото ежедневие и бленувате за разнообразие. Поемете инициативата и организирайте разходка в планината или кратка екскурзия до близка дестинация.

Водолей

Имате семейни грижи, които не ви дават мира. Отпуснете се, защото под напрежение не сте толкова ефективни, колкото ви се иска и е възможно да допуснете грешки. 

Риби

Спокоен и наситен с романтика уикенд за Рибите! Ще се чувствате на крилете на любовта, без да изпадате в излишния драматизъм, характерен за чувствителната ви особа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама