Любовен уикенд хороскоп за 29-30 август


Любовен уикенд хороскоп за 29-30 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

5 ПРИЧИНИ ДА НЕ СЕ ПРИВЪРЗВАТЕ ТВЪРДЕ МНОГО КЪМ ОВЕН

Телец

Комуникацията ви няма да върви особено гладко, затова по-добре ходете "върху яйчени черупки" два дни. По възможност избягвайте въпроси, които биха създали конфликти между вас, защото напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците, но място за притеснения няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни начини и приключения, чрез които бихте могли да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна.

Рак

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Лъв

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

10 ПРИЧИНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ДЕВА В ЖИВОТА СИ

Дева

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

Везни

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви, но това няма да застраши отношенията ви. Ще бъдете заети, затова помолете партньора за съдействие и подкрепа.

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни и перфектно ще съчетавате логика и емоция.

Стрелец

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте.

Козирог

Ако имате любим човек до себе си, отделете му повече от вашето така ценно време. Връзката ви има нужда от освежаване, а той със сигурност има нужда от повече споделеност.

Водолей

Без значение дали сте обвързани, или не, животът ви ще бъде изпълнен с романтика. Ще бъдете ангажирани с доста домакински задължения, но това ще ви донесе душевен баланс. 

Риби

Ще почувствате силно желание да се насладите на удобствата и уюта в дома. Не забравяйте и за малките романтични жестове към партньора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама