Любовен уикенд хороскоп за 5-6 декември


Любовен уикенд хороскоп за 5-6 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Уикендът няма да започне за вас с позитивно настроение. Това може да се дължи на напрежение от изминалата работна седмица. Важно е да не се затваряте в себе си.

Телец

Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си. Споровете могат да застрашат връзката ви, но могат да създадат излишно напрежение, ако оставите емоциите да надделеят над разума.

Близнаци

Финансовите проблеми ще погълнат вас и половинката ви през почивните дни. Ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си и няма да можете да постигнете компромис в рамките на тези два дни.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ 2020

Рак

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Лъв

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Дева

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

10 ПРИЧИНИ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ДЕВА В ЖИВОТА СИ

Везни

Връзката ви ще е приоритет за вас през този уикенд. Ще искате да споделяте, да градите и да обгрижвате. Може би е дошъл точният момент да създадете свое собствено гнездо.

Скорпион

Влюбените Скорпиони ще се радват на малките жестове, а такива определено няма да липсват от страна на половинката. Вниманието и уважението ще се окажат движеща сила за любовта, особено през почивните дни.

Стрелец

Ако досега сте залагали на повече игри и закачки в любовта, очаквайте преломен момент. Ще откриете в себе си дълго пазена "сериозност" и ще искате да я споделите с половинката.

18 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА СТРЕЛЦИТЕ

Козирог

Имате съкровено желание, за което все не ви достига кураж. Този уикенд звездите обещават подкрепата си, така че съберете смелост и действайте.

Водолей

Независимо дали става дума за отношенията ви с близък човек, които буксуват на едно място от цяла вечност, или за връзката ви, сега е моментът за генерални промени.

Риби

На любовния фронт е спокойно този уикенд, така че не очаквайте сериозни сътресения. Време за пуканки, романтични филми и още нещо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама