Любовен уикенд хороскоп за 6-7 април


Любовен уикенд хороскоп за 6-7 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В събота определено ще имате повече възможности за романтика, стига да "имате очи" за тях. Не се дистанцирайте емоционално от половинката, защото може да ви помогне да вземете важно решение.

Телец

Внимавайте с думите, които изричате през уикенда. Както се казва – два пъти мерете, веднъж режете. Споровете могат да застрашат връзката ви, а обидите със сигурност няма да улеснят ситуацията.

Близнаци

Няма да имате на-прекрасния уикенд, защото ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си. И двамата няма да сте готови на компромиси. Ю

Рак

Изпитвате съмнения относно това дали трябва да доверите тайните си на половинката. Може би се чувствате контролирани или манипулирани от партньора си и затова по-добре не споделяйте какво ви мъчи, докато не си изясните ситуацията.

Лъв

Не отдавайте твърде голямо значение на негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек.

Дева

Романтиката въобще няма да е на дневен ред през почивните дни. Възможно е да усетите, че половинката ви се опитва да упражни контрол върху вашия социален живот и това ще катализира напрежението между вас.

Везни

Краят на седмицата ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите, били те семейни или любовни. Отдайте се на повече срещи с приятели, защото това ще подобри настроението между вас и половинката ви.

Скорпион

Скорпионите няма да успея да се отпуснат, за съжаление. Прекалено много ще задълбаете в проблемите, настроението ви ще е по-скоро отрицателно. Сметнете плюсовете и минусите на това да останете във връзка, която ви носи толкова напрежение.

Стрелец

Забравени семейни проблеми (може би здравословни) излизат на повърхността и напомнят за себе си. Това ще ви изкара от равновесие. Признанията за това как се чувствате ще породят спорове с любимия човек.

Козирог

През почивните дни ще се усещате като силната страна, тази, която насочва посоката на връзката. Постарайте се да уважавате любимия човек повече, за да не стигате до конфликти.

Водолей

Уикендът ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви. Отдайте се на вдъхновяващи разговори и дълги разходки с любимия човек.

Риби

Опитайте се да държите приятелите си по-далеч от любовния ви живот. Някой от тях може да ревнува или да завиди на положителните ви емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама