Любовен уикенд хороскоп за 7-8 май


Любовен уикенд хороскоп за 7-8 май
Снимка: iStock

Овен

Някои от представителите на зодията ги очакват хубави моменти, ако съумеят да загърбят професионалните си тревоги поне за двата почивни дни.

Телец

Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си. Споровете могат да застрашат връзката ви, но могат да създадат излишно напрежение, ако оставите емоциите да надделеят над разума.

Близнаци

Финансовите проблеми ще погълнат вас и половинката ви през почивните дни. Ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си и няма да можете да постигнете компромис в рамките на тези два дни.

ТОВА СА НАЙ-МОЩНИТЕ И ХАРИЗМАТИЧНИ ЗОДИИ

Рак

Напълно възможно е половинката да ви изненада с приятна новина. Положителните емоции може да са свързани с пътуване, финансови облаги или друго, което очаквате да се случи от дълго време. Имате добри перспективи за романтика и за планове за общото ви бъдеще.

Лъв

Ще потърсите подкрепата на близък ваш приятел. Не се доверявайте сляпо на всички съвети, които получавате.

Дева

Напрежение в семейството ще наруши романтиката. Противоречията между вас и любимия човек изискват специално внимание. Ако успеете да ги разрешите, в неделя всичко ще се нареди.

Везни

Ако се чувствате несигурни относно финансите, партньорът ви ще ви помогне със съвет, а може би ще ви накара и да се чувствате по-значими. Не забравяйте да се дистанцирате от проблемите и да се отдадете на повече интимност.

Скорпион

Имате нужда да разкриете повече черти от себе си. Чувствате се уморени все да криете нещо. Това може да ви помогне в любовния живот.

Стрелец

Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. Замислете се дали той наистина е направили нещо лошо, или вие сте имали твърде големи очаквания.

Козирог

Уикендът няма да започне за вас с позитивно настроение. Това може да се дължи на напрежение от изминалата работна седмица. Важно е да не се затваряте в себе си.

Водолей

Възможно е да загубите реална преценка за състоянието на връзката си. Не забравяйте върху какво се гради истинската любов.

Риби

През уикенда ще се намирате в период, в който се търсите емоционално и духовно с половинката. Насладете се на всичко, което уикендът може да ви предложи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама