Любовно пожелание за 12 септември според зодията


Любовно пожелание за 12 септември според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Телец

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!”

Ричард Бах, "Едно"

Колко жадни за любов са тези зодии

Близнаци

"Любовта не познава свойта глъбина, додето не настъпи мигът на разлъка."

Джубран Халил Джубран

Рак

"Обичайте се и ще бъдете щастливи. Толкова е просто и толкова трудно."

Майкъл Люниг

Лъв

"Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират."

Карл Юнг

Седмичен любовен хороскоп за 12-16 септември

Дева

"Любовта заслепява мъжа и прави жената по-зорка." 

Ерих Мария Ремарк

Везни

"Не мисли, че няма втори шанс. Животът винаги ти предлага втори шанс... Той се нарича утре."

"Тедрадката", Никълъс Спаркс

Скорпион

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Зодиите, на които съдбата е подготвила сериозни изпитания много скоро

Стрелец

"Може да изкупите аптеката, но няма да разрушите паяжината на самотата, депресията и отчаянието. Помага съвсем друго - любовта. Повече хора загиват от липсата на любов, отколкото от глад."

Майка Тереза

Козирог

"И не ви казвам, че човек не може да живее и без любов - може - и това е най-гадното. Органите продължават да подсигуряват нормално физиологично състояние и това подобие може да продължи много дълго, до момента, в който краят на функционирането направи този труп легитимен. Може да потърсим убежище и забрава и в сексуалността и да живеем като автобусна спирка. И така, проявете предпазливост, тя винаги е добро извинение. Или пък тръгнете утре с мен. Не правете глупостта да минете някъде встрани поради излишък на житейски опит. Тръгнете с мен, дайте шанс на невъзможното. Нямате представа доколко му е писнало на невъзможното и каква нужда има то от нас. Когато човек е обичал една жена с отворени очи, с всичките си утрини, с всички поля, гори, извори и птици, разбира, че все още не я е обичал достатъчно и че светът е само началото на всичко, което остава да направите."

Ромен Гари

Водолей

"Запомни как ме обичаш – беше прошепнала тя. – Не искам от теб да ме обичаш винаги така, но искам да си спомняш. Някъде в мен винаги ще се крие жената, която съм тази вечер."

"Нежна е нощта", Франсис Скот Фицджералд

Зодиите, които ще имат най-голям късмет в любовта в края на септември

Риби

"Любящите хора живеят в обичащ свят. Враждебните хора живеят във враждебен свят. Същият свят."

Уейн Дайър

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама