Любовно пожелание за 22 февруари според зодията


Любовно пожелание за 22 февруари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново."

Адел

Телец

"Ние приемаме любовта, която мислим, че заслужаваме."

Стивън Чвобски

Близнаци

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Рак

"Любовта и страстта не се подчиняват на закони. Те са анархисти."

"Малката билкарница в Монмартър", Донатела Рицати

Лъв

"Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността."

Михаил Епщейн

Дева

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

ТОВА СА НАЙ-ДОБРИТЕ СЪПРУЗИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Везни

"Любовта е всичко. И това е всичко, което знаем за нея."

Емили Дикинсън

Скорпион

"Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!"

Лейди Гага

Стрелец

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Козирог

"Когато изпадна в отчаяние си спомням, че през годините, истината и истинската любов винаги са побеждавали. Имало е тирани и убийци и в даден момент те са изглеждали непобедими, но накрая, те винаги падат."

Махатма Ганди

Водолей

"Любовта е огън, но никой не може да ти каже дали ще стопли сърцето ти или ще изгори душата ти."

Джоан Крофърд

Риби

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

"На изток от Рая", Джон Стайнбек

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама