Това са най-добрите съпрузи според зодията


Това са най-добрите съпрузи според зодията
Снимка: iStock/Guliver

 

Овен

Мъжът Овен е добър съпруг, защото е честен. Той е страстен, огнен, винаги готов да се изправи срещу целия свят заради любимата си жена. Овенът не е захаросан и сълзлив в любовта. Понякога дори е леко груб и непредсказуем, но никога няма да ви предаде.

Близнаци

Мъжът Близнаци е любящ, страстен и непредсказуем. С него никога няма да ви е скучно в любовта и секса. Ще ви дарява с целувки и нежност, ще използва всяка възможност да ви докосне, дори когато просто минавате покрай него. Това ще ви кара да се чувствате винаги като супермодел, даже когато не сте в най-добрата си форма.

Рак

Ракът е сантиментален и чувствителен съпруг. Винаги помни, когато имате годишнина и не пропуска да ви направи изненада. За него важни са специалните моменти в семейството, които да споделяте заедно. Той не се страхува да показва настроенията и чувствата си пред хора, особено когато ви се възхищава.

7 ПРИЧИНИ, ЗАРАДИ КОИТО РИБИТЕ СА ТРУДНИ ЗА РАЗБИРАНЕ

Козирог

Козирогът е един от най-отдадените съпрузи в зодиака. Той е ориентиран изцяло към семейството. Готов е да се бори до смърт за честта на близките си. За него няма по-важно нещо на света от семейството, колкото и студен и хладнокръвен да изглежда. За семейното благо Козирогът е готов да жертва всичко. За него връзката с партньора е най-важна и очаква същото от другата страна. Винаги работи много, заради което съпругите на мъже Козирози понякога се питат кое е на първо място – работата или семейството, но за тях истински важна е фигурата на съпругата.

Водолей

Съпрузите от зодия Водолей са изключително търпеливи. Те рядко изпускат нрава и гнева си, когато се стигне до спор. Водолеят е рицар на търпението и феърплея в битките. Той прави всичко възможно да възвърне мира в отношенията при всички случаи. Никога няма да се умори или ядоса за нещо, освен ако не е преляла и последната капка на търпението. Разумен е и винаги преценява ситуациите трезво.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама