Любовно пожелание за 24 април 2023 според зодията


Любовно пожелание за 24 април 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие трябва да обичате поне едно живо същество, за което да учите."

Петър Дънов

Телец

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Вижте още: Тези 2 зодии ще са най-щастливи през последната седмица на април

Близнаци

"Любовта е сила, по-страховита от която и да е друга. Тя е невидима - не може да бъде видяна или измерена, но все пак е достатъчно мощна, за да ви преобрази за миг и да ви предложи повече радост, отколкото всяко материално притежание би могло."

Барбара де Анджелис

Рак

"И когато един от тях се среща с другата си половина, истинската половина от себе си, независимо дали е млад любовник или любовник от друг вид, двойката се губи в изумление на любов, приятелство и интимност."

"Симпозиумът", Платон

Лъв

"Децата измерват любовта по време. Трябва да прекарваме време в детството им, да не бързаме никъде, да бъдем с тях тук и сега. Ако не сте били там, когато са се нуждали от тях, е трудно да си простите."

Робин Берман

Дева

"Всички сме малко странни. И животът е малко странен. И когато открием някой, чиито странности са съвместими с нашите, ние се присъединяваме към тях и изпадаме във взаимно удовлетворяващи странности - и наречете го любов - истинска любов."

"Истинска любов", Робърт Фългъм

Везни

"В женското още от дете жената си я има. Дали е под миглите, или под ноктите, ала си я има, докато с мъжете не е същото. Един мъж, дето си няма брада, за да прежули една женска буза – не е никакъв мъж."

"Дервишово семе", Николай Хайтов

Вижте още: 3 начина да накарате Телец да се влюби във вас

Скорпион

"Аз не обичам нищо в света толкова добре, колкото и ти, не е ли странно?"

"Много шум за нищо", Уилям Шекспир

Стрелец

"Ако вярваш в любовта от пръв поглед, никога не спираш да се оглеждаш."

"Отблизо"

Козирог

"Бяха милион дребни неща и когато ги добавиш заедно, означаваха, че трябва да бъдем заедно… просто го знаех. Разбрах го още първия път, когато я докоснах. Сякаш се прибирах у дома. Само че в дом, в който никога не съм влизал, а познавах така добре. Беше като магия."

"Безсъници в Сиатъл"

Водолей

"Който не обожава недостатъците на тази, която обича, той не може да твърди, че е наистина влюбен."

П. Калдерон

Риби

"Сродни души. Това е изключително рядко, но съществува. Това е нещо като близнаци, настроени една в друга."

"Когато мечтите могат да дойдат"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама