Любовно пожелание за 28 януари според зодията


Любовно пожелание за 28 януари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!"

"Едно", Ричард Бах

Телец

"Запомни как ме обичаш – беше прошепнала тя. – Не искам от теб да ме обичаш винаги така, но искам да си спомняш. Някъде в мен винаги ще се крие жената, която съм тази вечер."

"Нежна е нощта, Франсис Скот Фицджералд

ВЛИЯНИЕТО НА ПЛАНЕТИТЕ СПОРЕД АСТРОЛОГИЯТА

Близнаци

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Рак

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

"1984", Джордж Оруел

Лъв

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

"Любовта трае три години", Фредерик Бегбеде

Дева

"Обичам да я гледам, когато се събужда. Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събудиш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно."

"18% сиво", Захари Карабашлиев

Везни

"Цвето, Цвето, чакай. Една дума искам само да ти кажа. Само една дума. Прошка не ща… Само това искам да ти кажа, че животът без любов нищо не е. Лула тютюн не струва."

"Земя", Елин Пелин

Скорпион

"Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от другата и той не можеше да я прогони оттам. Едно кътче, но то като болка обхващаше, владееше цялото му същество."

"Железният светилник", Димитър Талев

Стрелец

"Няма нищо по-убийствено от това да обичаш от все сърце, макар и да съзнаваш, че другият не го заслужава, и колкото и да се опитваш, да не можеш да го забравиш."

"Обикновена авантюра", Съмърсет Моъм

Козирог

"Тя и да иска, не може да бъде друга. Тя е момиче със сърце, такива изобщо престанаха да се раждат."

Павел Вежинов

Водолей

"– Гледай ме в очите и ще успееш да изразиш чувствата си!

– Но така е още по-трудно…

– В любовта няма нищо невъзможно."

"Бодигард"

Риби

"Животът прилича на кутия шоколадови бонбони – никога не знаеш какво има вътре."

"Форест Гъмп"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама