Любовно пожелание за 3 декември според зодията


Любовно пожелание за 3 декември според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"В любовната аритметика едно плюс едно е равно на две, а две минус едно е равно на нула (нищо)."

Платон

Телец

" – На жените, които обичах, подарявах залез…
– Защо не изгрев?! Символично е, начало… Начало на нов ден.
– Защото да подариш залез, е обещание. Обещанието, че ще бъдеш до нея в тъмното, което идва. Каквото и да крие в себе си. Обещанието, че няма да се събуди сама. Повярвай ми, всяка жена чака този, който иска да й подари залез. Жените са уморени от изгреви с мъже, с които не са залязвали. Прииска ли ти се да подариш залез на жена, не се питай повече дали я обичаш.”

"Живот в скалите", Мария Лалева

Близнаци

"Любовта е като дърво: пониква от само себе си, пуска дълбоко корени в цялото ни същество и нерядко продължава да се листи и цъфти, дори върху развалините на нашето сърце."

Виктор Юго

Рак

"Твоят човек не е този, с когото ти е добре - може да ти е добре със стотици хора. Твоят човек е този, без когото ти е зле!"

Ерих Мария Ремарк

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ 2021

Лъв

"Спрете да чакате правилния човек да влезе в живота ви. Бъдете точният човек, който идва в живота на някого."

Лео Бабаута

Дева

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Везни

"Най-добрата любов е онази, която събужда душата и ни тласка да достигаме повече. Онази, която разпалва огън в нашите сърца и носи мир в умовете ни."

Никълъс Спаркс

Скорпион

"Когато гледам лицето ти, когато мисля за шанса, който имам да го гледам, ме се струва, че каквото и да се случи, животът е подарък."

"Mon homme"

Стрелец

"Не си перфектна, знам. Ти имаш куп проблеми, грешки, несъвършености. Но кой няма? Само аз приемам твоите проблеми. Влюбен съм в твоите несъвършености. Обожавам ги."

"Руски кукли"

Козирог

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Водолей

"Запомни как ме обичаш – беше прошепнала тя. – Не искам от теб да ме обичаш винаги така, но искам да си спомняш. Някъде в мен винаги ще се крие жената, която съм тази вечер."

"Нежна е нощта", Франсис Скот Фицджералд

Риби

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама