Любовно пожелание за 31 март според зодията


Любовно пожелание за 31 март според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е сила, по-страховита от която и да е друга. Тя е невидима - не може да бъде видяна или измерена, но все пак е достатъчно мощна, за да ви преобрази за миг и да ви предложи повече радост, отколкото всяко материално притежание би могло."

Барбара де Анджелис

Телец

"Няма по-хубава любов от тази, която събужда душата и те кара да искаш още, която запалва пламък в сърцата и успокоява умовете."

"Тетрадката"

Близнаци

"Най-доброто доказателство за любовта е доверието."

Джойс Братя

Рак

"Начинът да обичаме всичко, което имаме, е да осъзнаем, че можем да го загубим."

Гилбърт К. Честъртън

ЛЮБОВНОТО ИМЕ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Лъв

"- Ти и аз ще се намираме във всеки живот, нали? Ще бъде трудно, но ще те търся във всеки следващ живот. Да, в някои няма да те намирам, но пък в други ще бъдеш любовта на живота ми..."

"Най-доброто в мен"

Дева

"Никога няма време или място за истинска любов. Случва се случайно, със сърцебиене, в един мигащ, пулсиращ момент."-

"Истината завинаги", Сара Десен

Везни

"Любовта е онова състояние, при което щастието на друг човек е от съществено значение за теб."

Робърт А. Хайнлайн

Скорпион

"Бяха милион дребни неща и когато ги добавиш заедно, означаваха, че трябва да бъдем заедно… просто го знаех. Разбрах го още първия път, когато я докоснах. Сякаш се прибирах у дома. Само че в дом, в който никога не съм влизал, а познавах така добре. Беше като магия."

"Безсъници в Сиатъл"

КАКВА ЛЮБОВ ЗАСЛУЖАВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

"Аз вярвам, че когато двама души са свързани със сърцата си, няма значение какво правиш, кой си или къде живееш; няма никакви граници и бариери, когато двама души трябва да бъдат заедно."

Джулия Робъртс

Козирог

"Любовта е временна лудост. Избухва като земетресение и след това отшумява. И когато отшуми, трябва да се вземе решение. Трябва да разбереш дали корените са станали толкова преплетени заедно, че е немислимо да се разделят. Защото точно това е любовта. Любовта не е задух, не е вълнение, не е провъзгласяване на обещания за вечна страст. Това е просто "да си влюбен", което всеки от нас може да се убеди, че е. Любовта сама по себе си е това, което е останало, когато любовта е изгоряла, и това е едновременно и изкуство и злополука. Майка ти и аз я имахме, имахме корени, които растяха един към друг под земята и когато всичкия хубав цвят беше паднал от нашите клони, ние открихме, че бяхме станали едно дърво, а не две."

Луис Де Берниер

Водолей

"Ако вярваш в любовта от пръв поглед, никога не спираш да се оглеждаш." 

"Отблизо"

Риби

"След като се изгради доверие, разстоянието не може да го убие. Самото време и пространство не могат да разрушат истинската връзка."-

Вироника Тугалева

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама