На тези двойки зодии не им е писано да бъдат заедно


На тези двойки зодии не им е писано да бъдат заедно
Снимка: iStock

Да се влюбиш безспорно е химия, но да създадеш връзка е много по-сложна задача. Тя е напасване на характери и обща визия за живота, а това до голяма степен се определя от вашата зодия. Ето защо астролозите предупреждават, че от тези двойки зодии няма да излезе нищо добро:

Овен - Козирог

Овните са смелите и уверени лидери на зодиака. Тези екстроверти обичат да правят шоу и не се страхуват да напомнят на света колко страхотни са. И докато някои хора обичат тяхната бурна и огнена енергия, други се отблъскват от нея.

Овенът е известен със своята импулсивна и своенравна природа, докато Козирогът е по-консервативен и предпазлив. Тези различия в подхода към живота могат да предизвикат напрежение между двете зодии. Освен това Овенът е огнен знак, а Козирогът е воден и това ги прави несъвместими, така че със сигурност ще прехвърчат искри, когато се съберат на едно място.

Телец - Водолей

Телецът е упорит и непоколебим. Той не е склонен на компромиси. Не иска да се сприятелява или да излиза с някой, когото тепърва ще трябва да променя.

Водолеите, от друга страна, обичат постоянно да предизвикват статуквото и да подтикват другите да правят същото. И като се има предвид, че и Телец, и Водолей са постоянни знаци, те ще бъдат изключително отдадени на собствения си начин на мислене, което прави почти невъзможно тези двамата да направят компромис.

Вижте още: Как да привлечете в живота си любов според зодията

Близнаци - Скорпион

Близнаците са комиците на зодиака. Те обичат да се забавляват и да се срещат с нови хора, така че ако има нещо, което тази зодия не понася, това е някой, който не знае как да се забавлява.

Близнаците са общителни и комуникативни, докато Скорпионите са по-резервирани и мнителни. Това може да създаде недоразумения и конфликти в техните взаимоотношения. Тези зодии ще си блъскат главите поради неспособността си да общуват ефективно.

Рак - Стрелец

Ракът е интуитивният и сантиментален. Известни с големите си сърца и раздаващ дух, лесно е да разберете защо толкова много хора се разбират с Раците.

Стрелците обаче са известни със своето скандално и диво чувство за хумор. И докато Ракът може да намери някои от шегите за смешни, няма да отнеме много време техният откровен начин на говорене да разтърси Рака по грешния начин. В резултат на това неразбирателството е проблем номер едно за тези два знака и е малко вероятно някой от тях да е готов да се извини първи.

Вижте още: Тези зодии най-лесно прощават

Лъв - Риби

Лъвовете са известни със своята смела и уверена природа. Те са склонни да бъдат естествени лидери и не се страхуват да изразят мнението си или да поемат контрол над ситуацията. Лъвовете имат силно чувство за достойнство и често жадуват за внимание и признание от другите.

Междувременно спокойните и сдържани Риби предпочитат по-фин подход. Докато тези двамата може да се толерират в началото, е само въпрос на време Рибите да се почувстват изтощени от егото на Лъва, а той недооценен от Рибите.

Вижте още: Тези зодии ще се сгодят през август 2023

Дева - Овен

Девата е щателният перфекционист на зодиака. Те имат високи стандарти в приятелството и срещите, което означава, че ценят последователността в хората, с които избират да бъдат близки.

На другия край на спектъра е страстният и импулсивен Овен, който обича да живее за момента и може да бъде малко властен. Тези двамата не само имат напълно различни стилове на комуникация, но и подхождат към решаването на проблеми от противоположни гледни точки. Така че докато и двамата ценят упоритата работа и амбицията на другия, те не могат да бъдат заедно, защото постоянно ще се ровят в грешките на другия.

Везни - Рак

На пръв поглед Везните са непринудени и очарователни личности, които изглеждат като идеалния партньор за безнадежден романтик като Рака. И макар да е вярно, че тези двамата изпитват голямо физическо привличане един към друг, комуникацията им е мястото, където нещата се разпадат.

Везните обичат да играят на миротворци и да танцуват около проблемите, докато Ракът иска да излее сърцето си и да говори за това. С течение на времето тази разлика в динамика ще накара Рака да се почувства игнориран и ще сложи край на връзката им.

Вижте още: Тези зодии ще намерят любовта през август 2023

Скорпион - Лъв

Скорпионът е най-сложният и загадъчен знак на зодиака. Никога не знаеш какво мислят или чувстват и те харесват тези си черти.

Лъвът обаче обича да бъде център на вниманието и да остави трайно впечатление на почти всеки, когото срещне. Този конфликт на типа личности, заедно с това, че и двата знака са прекалено горди е причината Скорпион и Лъв да са врагове по-често, отколкото приятели.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама