Най-големият страх на всяка зодия


Най-големият страх на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Страхът е чувство, което е познато на всеки от нас. Някои се страхуват да не загубят работата си, други пък се притесняват от самотата. Разбира се, нашите тревоги обикновено са отражение на собствените ни преживявания. Ето какви безпокойства са се загнездили в душите на различните зодиакални знаци.

Овен

Овенът изпитва страх от провал. Тази зодия не обича да губи в нито едно отношение и дори мисълта за това ги изправя „на нокти“.

Телец

Телецът се страхува от непредвидими ситуации. Той не иска да се озове в положение, в което няма да знае как да реагира.

Близнаци

Близнаците са от хората, които имат малко страхове. Решителността и вземането на ясни и компетентни решения не са характерни за тях, защото те донякъде се страхуват от отговорността.

ЕМОЦИЯТА, КОЯТО ВСЯКА ЗОДИЯ БЪРКА С ЛЮБОВ

Рак

Да попаднат на ново място или да трябва да свикнат с промяна в обичайната среда - това е най-лошото нещо, което Раците могат да си представят. Те се страхуват от всичко ново и неизвестно.

Лъв

Лъвът се страхува най-много от това, че другите могат да го игнорират и да не забелязват присъствието му.

Дева

Хаосът и лошата организация са основните страхове на Девите. Харесва им, когато всичко върви по план и се страхуват, че ситуацията може да излезе извън контрол.

Везни

Самотата е може би най-големият страх на Везните. Те са изключително общителни хора и не са свикнали да бъдат сами.

Скорпион

Скорпионите се страхуват да бъдат отворени към света и да изразят чувствата си. Това може да бъде проследено до едно по-дълбоко безпокойство – страхът да не бъдат разбрани.

ЗОДИИТЕ, КОИТО МЪЖЕТЕ БОГОТВОРЯТ

Стрелец

Свободата е изключително ценна за Стрелеца. Следователно той се страхува да не я загуби, особено заради друг човек.

Козирог

Страх от неодобрение - това най-много притеснява Козирозите. Те винаги довеждат нещата до край и обичат да бъдат хвалени.

Водолей

Водолеите приличат на Стрелеца по отношение на страховете си. Те се страхуват от правилата и от всичко, което им се налага против волята.

Риби

Рибите се страхуват от отговорностите. Те често не са сигурни в себе си, обичат спокойния живот и да плуват по течението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама