Най-щастливите дни за всяка зодия през февруари


Най-щастливите дни за всяка зодия през февруари
Снимка: iStock

Кои са най-щастливите и късметлийски дни през февруари? Това зависи много от зодията!

Овен

3-ти февруари – това е един прекрасен ден за вас, който може да преобърне живота ви. Възможно е дори да се влюбите силно и страстно, да осъществите финансов успех или да срещнете хора, които да ви помогнат да осъществите мечтите си.

Телец

6- ти февруари - подаръците, признанията и вниманието, което ще получите от близките, ще ви създадат усещането, че можете да постигнете всичко. И това е така – ще постигнете много!

Близнаци

20-ти февруари – запомнете този ден, защото ще ви донесе нещо много важно. Като цяло края на февруари е плодовит период за бизнес изява и професионално усъвършенстване. 

Рак

9-ти февруари – на този ден ще разберете, че животът е пълен с неочаквани изненади и че никога не знаете какво може да ви донесе.

Лъв

24-ти февруари – именно на този ден ще имате големи шансове за по-голяма печалба и укрепване на самочувствието в работата.

Дева

13-ти февруари - можете да се насладите на свободата, усещането за спокойствие и близостта на хората, които обичате. Подарете си един незабравим ден с любимите ви хора.

 

Везни

4-ти февруари - ще бъдете завладяни от нов човек и това ще стимулира жизнената ви енергия. Това е денят, когато желаните личности ще ви показват колко ви обичат.

Скорпион

17-ти февруари - ако не сте вярвали, че нещо е възможно, на този ден ще се убедите в обратното.

Стрелец

10- ти февруари - някой специален човек ще намери пътя до сърцето си. Обърнете му внимание, той може да е вашата сродна душа.

Козирог

27- ми февруари - това е важен ден за вашия личен напредък. Щастието ще пристигне след сближаване на една важна личност от миналото.

Водолей

12- ти февруари – нищо не може да ви спре да постигнете каквото искате. Уверени и точни в това, което искате да постигнете. Успехът ще почука на вратата ви - отворете му с ентусиазъм.

Риби

15-ти февруари – в този ден ще сте много глезени от половинката или от приятели. Ще получите дългоочакван подарък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама