Най-ужасната ви черта според зодията


Най-ужасната ви черта според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки зодиакален знак има определени характеристики, които го описват най-добре. Но освен положителни черти, ние, хората, имаме и недостатъци. Разберете коя е вашата най-ужасна черта според зодията ви:

Овен - напорист, арогантен

Да, те са воини, но от този тип, който е готов на всичко, за да получи своето, дотолкова, че дори стават арогантни. Да не говорим, че за тях има само едно мнение, което си заслужава да се уважава и това е тяното собствено.

Телец – упорит

Това не е никак лошо, но стига да е в рамките на нормалното, а при Телците не е точно така. Дори и понякога да виждат, че няма как да получат дадено нещо, те ще продължат да упорстват, което отблъсква останалите хора.

Близнаци – двулични

Представителите на зодия Близнаци много често са двулични, непостоянни и повърхностни. Негативизмът им понякога взема връх.

ТОВА СА НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ЗОДИИ

Рак – отмъстителни

Раците са домошари, но те ненавиждат промените. Представителите на този знак не могат да забравят обидите и това не е всичко. Те ще направят всичко, за да си отмъстят.

Лъв – горделивци

Представителите на зодия Лъв са самовлюбени и горделиви, арогантността е в кръвта им. Лъвът е завършен егоист. Всичко се подрежда според неговите приоритети и виждания.

Дева – досадни

Девите обичат да говорят и доста често се превръщат в душата на компанията. Има обаче и моменти, когато стават толкова досадни на хората, че те предпочитат да избегнат компанията им.


Везни – неориентирани

Везните всъщност са едни от най-капризните представители на зодиака. Те са нерешителни и крайно непостоянни, майстори са на манипулациите и затова наблюдават и изучавате всички около тях.

Скорпион - непреодолим

Скорпионите просто не могат да се променят. Затънали са в един коловоз. Решили са, че това е техният път и никой не може да им каже друго. Време е да отворят очите си и да погледнат всички хора, които просто не искат да следват.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ДОПЪЛВАТ ПЕРФЕКТНО

Стрелец – изолирани

Обичат тишината и самотата, но само в някои случаи. По принцип Стрелците се радват на голям кръг от познати, но решат ли може да се изолират от всичко и всички, да се затворят в черупката си и да не допускат никой до себе си.

Козирог – егоисти

Козирозите са хладни и бездушни като айсберг. Те са консервативни, безкомпромисни и егоисти. Обичат да се налагат, да заповядват, да приемат останалите като подчинени.

Водолей – нетактични

Това е най-нетактичният знак в зодиака. Водолеите никак не се вълнуват кого и как ще наранят – важното е да кажат мнението си, за да блеснат. Избухват лесно и обичат да се хвалят.

Риби – отнесени

Доста голям процент от представителите на зодията могат да бъдат мързеливи, особено що се отнася до неща, нямащи значение за тях. Много Риби са склонни да се носят по течението, без дори да се опитват да постигнат нещо. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама