Най-ужасните черти на всяка зодия


Най-ужасните черти на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Истината е, че всички идваме с личностни дефекти и тези черти са резултат на това къде са били планетите по време на  нашето раждане. Ето най-лошите личностни черти на всяка зодия.

Овен: Напорист, арогантен, отбранителен

Овенът злобее, ако не получи това, което иска. Да не говорим, че има само едно мнение, което някога си заслужава да бъде почетено, и това е вашето, защото вие сте Овен.

Телец: Упорит

Телецът се надува и хленчи и си проправя пътя като не слуша никой друг. Тази упоритост може да работи за вас, но със сигурност не работи за никой друг.

Близнаци: Нерешителност

Всички знаем, че Близнаците са двойствени, а това означава двойно объркване и двойно колебание, когато става въпрос за вземане на решение.

Рак: Лъжа

Ракът е лъжец и всички го знаем. Опитваш се да убедиш всички, че си този перфектен човек, от когото струи любов и светлина, но истината е, че си просто обикновен човек като всички нас.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ВИНАГИ ЗАКЪСНЯВАТ

Лъв: Обича да се хвали

Лъвът обича прожекторите и да привлича вниманието, но никой никога не е казвал, че има действителния талант да подкрепи това. Това, че се интересува от изкуства, не означава, че е художник. Мисли си, че е по-добър от себе си.

Дева: Осъдителна

Изолира и изключва всички в живота си. Рано или късно дори онези, които я обичат и обожават, в крайна сметка се повлияват от нея и те стават същите. Може да искате да спрете да осъждате всички и всичко, което виждате, но не можете, защото сте Дева.

Везни: Пасивно-агресивни

Везните не обичат споровете и всячески избягват конфликтите. Те са много потайни и вместо да кажат направи какво мислят, ще говорят сладко, за да скрият какво всъщност искат или чувстват.

Скорпион: Непреодолим

Истината е, че просто сте твърде много. Не можете да се промените. Затънали сте в един коловоз. Решили сте, че това е вашият път или магистрала. Време е да отворите очите си и да погледнете всички хора, които просто не искате да следвате.

Стрелец: Изолиран

Защо просто не ви оставим на мира, за да можете най-после да бъдете щастливи? Не бихме казали, че необходимостта да бъдеш сам и изолиран е непременно нещо лошо, но да бъдеш човек, който сериозно не иска нищо общо с другите, го може само Стрелец.

КАК МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА СПОРЕД ЗОДИЯТА

Козирог: Потиска емоциите си

Потискате чувствата си, но един ден всичко ще излезе наяве. Истината е, Козирогът обича да чува звука на собствения си глас твърде много и най-много му харесва, когато сразява някого. Мислите, че сте много умни, нали?

Водолей: Манипулатор

Обичате да мълчите. Всичко това е добре, докато, разбира се, разберем защо сте мълчали толкова - планирали сте нечие унищожение. Вие сте лъжец, който се кикоти и се преструва, че е невинен, но всъщност сте манипулатор на интриги, който работи в сянка.

Риби: Твърде чувствителни

Вие сте астрологичната най-слаба зодия, тази, която всички познаваме като "твърде чувствителна" и "твърде емоционална". Дори най-малките неща ви разстройват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама