Двойките в зодиака, които взаимно си изневеряват


Двойките в зодиака, които взаимно си изневеряват
Снимка: iStock/Guliver

Ето кои са двойките в зодиака, които взаимно си изневеряват

Овен и Телец

Връзката на тези два знака може да бъде описана най-точно с романа "Петдесет нюанса сиво", където главните герои са свързани не само от страст, но и от силна емоционална връзка. Но Овенът не е готов да посвети живота си само на един човек. От друга страна Телецът се стреми да защити семейното огнище и стабилните отношения с партньора си. Оттук и идва и неразбирането, което най- често става причина за предателство и измама от страна на двамата партньори.

Близнаци и Везни

И двата знака са представители на елемента въздух. Те лесно се сближават и допълват. Близнаците се открояват с невероятно чувство за хумор. Везните са добре възпитани и с тях е приятно да се разговоря, но те имат един недостатък: привързват се много бързо към своя партньор. Но този този модел на поведение на подхожда на Близнаците. Те често изневеряват заради емоцията, която им носи изневярата.  Везните са склонни на измяна от любопитство.

5 ЗОДИИ, КОИТО Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ЯДОСВАТЕ

Скорпион и Риби

Тези два знака са идеални един за друг. Водата е елементът, който ги обединява. Рибите се оказват привлечени от чара на партньора си, а Скорпионът обича новите трепети. Това е причината тези водни знаци често да изневеряват. Те просто не могат да устоят на физическото привличане.

Лъв и Стрелец

Огънят е елемент, който не само обединява тези знаци, но буквално внася плам в отношенията им. Лъвът е лидер по природа и изисква подчинение от околните. Той лесно се впечатлява от тези, които му обръщат внимание и без дори да се замисли ще изневери на партньора си. Но готов ли е активният и общителен Стрелец за това? Никога! Той ще се направи всичко възможно да избяга от лапите на Лъва, включително и да го замени с друг партньор.

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАТОРИ

Рак и Козирог

Представителите на тези знаци принадлежат към различни елементи: Рак - вода, Козирог - земя. Но в случая противоположностите се привличат. Ракът обича романтиката, вниманието и комплиментите. Козирогът е по-близо до земните и видими прояви на привързаност: например финансовия компонент. В един момент Ракът може да се отегчи и да потърси внимание другаде.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама