Най-важният урок за всяка зодия през май


Най-важният урок за всяка зодия през май
Снимка: iStock/Guliver

Всички обичаме нещата да се случват по определен начин, сляпо преследваме идеи и мечти, понякога се борим с „вятърни мелници”, вярвайки, че това е верният път. Ето кои са отрезвителните уроци, които всяка зодия ще научи през май.

Овен

Ще трябва да се научите да живеете в настоящето, без да правите планове за месеци наред. Няма нищо лошо в организираното ежедневие, но не и ако несбъдването му ви кара да се чувстват разочаровани.

Телец

Разберете, че хората понякога имат нужда просто от слушател, някой на чието рамо да поплачат и не винаги се нуждаят от съвет или рицар в бляскави доспехи.

Близнаци

Май ще ви научи, че е добре понякога да задържате мислите за себе си. Не всяко нещо, което мине през главата ви, трябва да излиза през устата.

Рак

Успешната връзка или хармонията в семейство не трябва да са на всяка цена. Склонни сте да строите отношения тип „кула от карти” и да се преструвате, че всичко е наред, вместо да отделите време да построите устойчива връзка с тухли.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАЙ 2020 ТУК!

Лъв

Спрете да подкрепяте всички останали, освен себе си. За да бъдете пълноценни за близките си, трябва да намерите баланса и хармонията в душата си.

Дева

През май ще научите, че можете да заблудите очите, можете да измамите ума, но не можете да заблудите сърцето. Никакво количество красота, богатство или популярност няма да ви направи щастливи.

Везни

Вие сте забавили зрелостта твърде дълго. Време е да поемете отговорност за своите грешки и действия, да застанете зад думите си.

Скорпион

Разберете кое е нещото, което ви кара да се чувствате живи и го последвайте.

Стрелец

Трябва да започнете да гледате по-реалистично на това, което можете и не можете да направите. Големите мечти трябва да са „подплатени” от стабилни планове.

ВИЖТЕ КЪСМЕТЧЕТО СИ ЗА МАЙ ТУК!

Козирог

През май ще трябва да се отпуснете. Вярвайки, че подходящият партньор, правилната работа, правилният път ще се появят, когато е време.

Водолей

Имате склонност да носите по „няколко дини под мишница”. Намалете малко темпото и се насладете на живота си повече.

Риби

Простете на себе си, оставете грешките в миналото и спрете да премисляте всички различни начини, по които е можело да реагирате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама