Неща за зодия Везни, които може би не знаете


Неща за зодия Везни, които може би не знаете
Снимка: iStock

Кардиналният зодиакален знак Везни е въздушен знак, който поставя голям акцент върху интимните отношения, както общуването и споделянето на истории с другите. Планетата, която управлява този знак, е Венера, а това ще подсили усещането за красота, изкуство, естетиката и хармонията в този знак.

Тези дълбоки, емоционални души имат външна светска връзка с всичко, което представлява изкуство и свобода на изразяване. Те са силно чувствителни, съпричастни и могат да се обичат лесно.

Силни страни: деликатни, наблюдателни и общителни;

Слаби страни: подозрителни и нерешителни; непостоянни, бъбриви.

Съвет: Те трябва да търсят радост в малките неща в живота

Дати: между 23 септември и 22 октомври.

Децата на Везните имат често справедлив характер и могат бързо да намерят изход във всяка ситуация.
Добре възпитани, мили, нежни, справедливи -Везните са тук, за да внесат баланс и радост в живота на хората.

Кардиналната сила в този зодиакален знак превръща хората в защитници на баланса и справедливостта, но не можем да кажем, че са практични хора. Много се колебаят педи да вземат решение, защото за тях е важно да огледат всички страни на ситуацията и тогава да предприемат най-правилната стъпка.

ДИЕТА И СПОРТ ЗА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Представителите на този знак обичат да дават съвети и да помагат чрез думите си на хората около тях. Тяхната помощ се изразява много повече чрез разговори, отколкото чрез действия. Най-силната страната на Везните е способността им да се социализират бързо и да комуникират.

Макар да имат дух на инициативност, понякога им липсва издръжливост да продължат своите планове. В тези случаи би било добре да си сътрудничат с някой от неподвижните знаци, тъй като са известни с това, че никога не спират, докато не успеят.

Всъщност една от причините Везните да се борят толкова силно за равенство и баланс е заради емоционалните сътресения и стрес, които изпитват в себе си. Не е изключение, че Везните често изпитват различни и крайни чувства.

Представителите на този знак или асцендент Везни могат добре да станат експерти в областта на изкуството, красотата, психология. Добри съветници, консултанти и юристи. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама