Нещо ново и прекрасно за една зодия на 27 юли


Нещо ново и прекрасно за една зодия на 27 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник не давайте пари назаем. Не е ясно кога ще ви бъдат върнати, а може и изобщо да не се случи.

Телец

Този ден ви е даден за красота. Обърнете внимание на външния си вид - може би е време за промяна.

Близнаци

През този ден може да усетите тежестта на задълженията ви напоследък. Товарът ви е огромен и е добре да помислите какво може да оставите.

Рак

През този ден много добре ще ви се отрази да направите нещо с ръцете си извън обичайните ви дейности. Не подценявайте силата на изкуството.

Лъв

Това е ден, в който ще разберете, че победата не винаги е най-важното. Покажете, че можете да бъдете други и да признавате грешките си.

Дева

Днес ще изпитате неистова нужда от нещо ново. И за вас ще е най-добре да я удовлетворите, за да не си навредите от собственото ви недоволство.

ТЕЗИ 4 ЗОДИИ ЩЕ СРЕЩНАТ ЛЮБОВТА ПРЕЗ АВГУСТ

Везни

Този понеделник съществува риск да се държите прекалено лекомислено. В това няма нищо лошо, ако се случва рядко и ако сте готови да си понесете последиците.

Скорпион

През целия ден ще ви измъчва вдъхновение. Ще ви измъчва, защото ще ви мързи невероятно.

Стрелец

Днес ще имате шанса да подновите отношения, които отдавна не са на нивото, на което ви се иска. Сега може да построите този мост отново.

Козирог

През този ден е много важно да сте в течение на всичко, което се случва около вас. Информацията може да се променя и вие трябва да знаете най-важното, което се е случило.

Водолей

Задачата ви днес е да проумеете, а не да промените ситуацията, в която се намирате. Тя е такава, каквато е и с прекалено много участници.

Риби

Този понеделник се опитайте да бъдете обградени от любими хора. Ако не са ви поканили някъде, сами организирайте събиране с близките ви приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама