Пет талантливи и емоционални зодии


Пет талантливи и емоционални зодии
Снимка: iStock/Guliver

Поетичните и творчески способности при някои хора се наблюдават още от раждането. Това до голяма степен зависи от зодията. Всеки обаче може да се научи да пише поезия и да се развива с някаква област. Най-важно, казват е желанието, а талантът е само 10 процента от общия успех. Въпреки това, някои зодиакални знаци имат тези 10 процента още от раждането и постигат нещата много по-лесно.

Риби

Може би най-показателният пример. Всички Риби имат вродено желание за творчество, което трябва да се реализира. В противен случай се наблюдават нервни сривове, депресии и като цяло нищо добро. Представете си-  Рибата седи в единия ъгъл, рисува нещо красиво, пише поезия - и всички са щастливи. А ако пожелае да ви научи на нещо, не можете да откажете - в противен случай ще изпадне в истерия и картинката няма да е никак красива.

Рак

Няма много възможности, с които Раците да изразят своите мисли. А изкуството е най-добрият начин. Следователно Раците, които чувстват света и хората много по-силни и дълбоки от другите знаци на Зодиака, просто са длъжни да се занимават с творчество, ако не искат да полудяват. Така че те го правят. И предпочитат да демонстрират резултатите от своите дейности главно пред тези, на които очевидно могат да се доверят.

Скорпион

Страстта на Скорпиона трябва да намери някакъв изход. И изкуството е добро решение на този проблем. Нещо повече, Скорпионите дори не се нуждаят наистина от някой, който да ги чете или слуша - те самите са си най-добрите критици.

ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ, КОИТО ИМАТ ЧУВСТВА В ИЗЛИШЪК

Везни

За Везните изкуството е друг начин да направят света по-красив и хармоничен. Не е необходимо да изразяват някои от най-дълбоките си мисли, най-добре е да ги напишат или изпеят. Те създават изкуство просто, защото харесват самия процес. И възходите и паденията, които го придружават. В същото време Везните много обичат да споделят плодовете на своето творчество с други хора и са много щастливи, ако хората оценят таланта им

Близнаци

Буйният ум на Близнаци е тясно свързан с изкуството - те са нетърпеливи да се реализират в творчеството. Най-често - в литературата, защото именно там могат да използват вродения си талант и да композират различни истории, които самите те са преживели. Но те оценяват и уважават и други форми на изкуството. Нещо повече - работата на Близнаци не се нуждае от зрители или слушатели. Въпреки че винаги се намират такива, което много изненадва самите Близнаци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама