Пет талантливи и емоционални зодии


Пет талантливи и емоционални зодии
Снимка: iStock/Guliver

Поетичните и творчески способности при някои хора се наблюдават още от раждането. Това до голяма степен зависи от зодията. Всеки обаче може да се научи да пише поезия и да се развива с някаква област. Най-важно, казват е желанието, а талантът е само 10 процента от общия успех. Въпреки това, някои зодиакални знаци имат тези 10 процента още от раждането и постигат нещата много по-лесно.

Риби

Може би най-показателният пример. Всички Риби имат вродено желание за творчество, което трябва да се реализира. В противен случай се наблюдават нервни сривове, депресии и като цяло нищо добро. Представете си-  Рибата седи в единия ъгъл, рисува нещо красиво, пише поезия - и всички са щастливи. А ако пожелае да ви научи на нещо, не можете да откажете - в противен случай ще изпадне в истерия и картинката няма да е никак красива.

Рак

Няма много възможности, с които Раците да изразят своите мисли. А изкуството е най-добрият начин. Следователно Раците, които чувстват света и хората много по-силни и дълбоки от другите знаци на Зодиака, просто са длъжни да се занимават с творчество, ако не искат да полудяват. Така че те го правят. И предпочитат да демонстрират резултатите от своите дейности главно пред тези, на които очевидно могат да се доверят.

Скорпион

Страстта на Скорпиона трябва да намери някакъв изход. И изкуството е добро решение на този проблем. Нещо повече, Скорпионите дори не се нуждаят наистина от някой, който да ги чете или слуша - те самите са си най-добрите критици.

ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ, КОИТО ИМАТ ЧУВСТВА В ИЗЛИШЪК

Везни

За Везните изкуството е друг начин да направят света по-красив и хармоничен. Не е необходимо да изразяват някои от най-дълбоките си мисли, най-добре е да ги напишат или изпеят. Те създават изкуство просто, защото харесват самия процес. И възходите и паденията, които го придружават. В същото време Везните много обичат да споделят плодовете на своето творчество с други хора и са много щастливи, ако хората оценят таланта им

Близнаци

Буйният ум на Близнаци е тясно свързан с изкуството - те са нетърпеливи да се реализират в творчеството. Най-често - в литературата, защото именно там могат да използват вродения си талант и да композират различни истории, които самите те са преживели. Но те оценяват и уважават и други форми на изкуството. Нещо повече - работата на Близнаци не се нуждае от зрители или слушатели. Въпреки че винаги се намират такива, което много изненадва самите Близнаци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама