Причината, поради която различните зодии сключват брак


Причината, поради която различните зодии сключват брак
Снимка: iStock

Любовта не е единствената причина, поради която хората сключват брак. При всяка зодия желанието за създаване на семейство е продиктувано от различни мотиви.

Овен

Стабилността е това, към което Овенът се стреми във връзките си. За него бракът е равносилен на формализиране на връзката.

Телец

Телецът е романтик по природа и за него бракът е единственият начин да сбъдне мечтите си в любовта.

Близнаци

Близнаците не понасят да бъдат сами. Те се нуждаят от партньор в живота, който да бъде техен съмишленик и винаги да ги подкрепя.

Рак

Раците често правят грешки в любовта. Но това се отнася най-вече за ранните бракове. Грешките на този знак се дължат най-вече на желанието му бързо да открие сродната душа.

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЦЕННОСТИ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Лъв

Темпераментните Лъвове винаги са смели и пламенни в решенията си. Те не се страхуват от отговорност и за тях бракът е стимул за постигане на целите.

Дева

Склонността към ред във всичко диктува поведенческата линия на Девите. Те вярват, че официалните отношения са нормални и дори необходими за всеки един от партньорите. Въпреки това, за да могат представителите на този знак от зодиака да се решат на тази важна стъпка, те се нуждаят от "силни аргументи" от двете страни.

Везни

Способността за "претегляне" на всички аргументи "за" и "против" често пречи на Везните да вземат решение. Понякога, когато трябва да бъдат по-упорити, те правят крачка назад, а понякога притискат партньора си. За тях бракът е синоним на щастие.

Скорпион

Свободолюбивите Скорпиони не бързат да сключат брак. Само чувството на увереност в избора им може да ги убеди. За тях е изключително важно да открият надежден приятел и интелигентен събеседник в лицето на партньора си.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ЛЕСНО ПОДЛУДЯВАТ МЪЖЕТЕ

Стрелец

За Стрелеца статутът е най-важен. Това не означава, че чувствата не са важни за него. 

Козирог

Козирозите подхождат задълбочено към избора на партньор, защото са наясно със степента на отговорност. Семейните ценности не са празна фраза за представителите на този знак. Прибързаните действия не са за Козирозите. 

Водолей

Любовта към приключенията често е причината, която насърчава Водолеят да вземе спонтанно решение да мине под венчилото.  

Риби

Рибите са хора с уязвим характер. За тях бракът е „броня“ - стена, зад която се чувстват спокойни и в безопасност. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама