Седмичен хороскоп за 6-12 юли


Седмичен хороскоп за 6-12 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще сте на седмото небе от щастие. В личния ви живота ще се сбъдват желание след желание. Сега е моментът да грабите с пълни шепи. В средата на седмицата е добре да помислите колко трябва да дадете от своя страна и вие. През почивните дни не затваряйте важна врата за ваше приятелство. Помислете дали си заслужава да се чувствате чак толкова обидени.

Телец

През тази седмица ще се наложи да се поизпотите. Хоризонтът е чист и свободен и може да правите каквото ви хрумне. Първите два дни от седмицата е добре да си наложите да приключите с всичко, което касае дома и семейните отношения. Тогава е добре и да финиширате сделки и преговори, свързани с недвижимо имущество или земя. За да сте по-успешни, бъдете по-отворени и общителни. Обръщайте повече внимание на външния си вид.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2020

Близнаци

През тази седмица отделете повече време за досег с изкуството. Посветете вечерите на посещения на концерти и изложби. Ако имате творчески наклонности – работете повече. С напредването на дните чувството ви за самостоятелност ще се засилва. Това може да доведе до повече колебания при взимането на решения. Събота ще е ден, наситен с емоции. Очаква ви признание или любовна авантюра.

Рак

През тази седмица обстоятелствата ще наложат да превключите доста бързо от една дейност на друга, но вие сте специалисти в това отношение и няма да имате проблеми с адаптацията. От вторник е добре да намалите темпото. Тогава не предприемайте никакви инициативи и не взимайте важни решения. Дори ако ви притискат към това, отклонете по някакъв начин и отложете за друг ден. Почивните дни посветете на съзерцаване на природата.

7 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С МЪЖА РАК

Лъв

Тази седмица е време, в което не бива да започвате нищо ново. Затова пък всички довършителни дейности и отвръщане на писма и обаждания, които сте пропуснали, ще бъдат възнаградени. Възможно е да се срещнете със своя стара любов и да започнете да си задавате някои въпроси. Подходете разумно към чувствата си и не повтаряйте старите си грешки. През почивните дни отделете време, за да обърнете внимание на по-възрастните си роднини.

Дева

През тази седмица не започвайте нови дела, а се заемете с намаляване на натоварването и разчистването на остарели бумаги и ненужни вещи. Пазете от въвличане в конфликти и интриги. В петък може да ви се предостави възможност за постигане на печалба. Помислете добре, тъй като на един по-късен етап може да се наложи да заплатите двойна цена. Бъдете максимално коректни. Събота е ден за активна дейност - каквото и да правите, правете го както трябва. В неделя бъдете предпазливи и не предприемайте рискове.

Везни

Тази седмица ще ви изненада с интензивността си. Ако сте чакали ситуацията да се поуспокои, за да си починете от напрежението през последните дни, не бива да очаквате, че ще може да го постигнете сега. Добрата новина е, че няма да ви се налага да започвате нищо ново и да мислите за сроковете, в които да го реализирате. През почивните дни ви очаква приятна изненада от страна на половинката ви.

Скорпион

Новата седмица ще започне с гръм и трясък. Сега от вас се очаква да проявите максимална активност. Някои от вас ще имат шанса да повишат доходите си благодарение на сътрудничество с чужденци. Други пък ще получат предложение за работа в чужбина. Работещите във висши учебни заведения може да получат шанс за повишение. За по-важни ходове и реализирането на амбициите ви във финансово отношение използвайте дните понеделник и вторник. През почивните дни в никакъв случай не се залавяйте за работа.

Стрелец

През първия ден на новата седмица ще сте в пълна кондиция да се справите с всички семейни и домашни проблеми. Може да си позволите да бъдете по-откровени, но в положителен смисъл и това ще помогне за постигането на целите ви. В делови план всичко, което имате да правите като ново нещо, трябва да го приключите в рамките на деня. Бъдете готови за някои проблеми с пощата, транспорта, забавяния при работа с документи.

10 ТАЙНИ ЗА ЖЕНАТА СТРЕЛЕЦ

Козирог

През тази седмица не се опитвайте да обясните идеите си, тъй като събеседниците може да ви разберат по съвсем различен начин. Хубаво е преди да излизате от вкъщи за работа да проверявате добре дали не сте забравили нещо важно, за да не ви се налага да се връщате обратно. Петък не е най-добрият ден за полагане на изпити, но пък всичко старо, което помните като информация, ще ви свърши работа. Събота и неделя може да прекарате в осъществяването на всички стари замисли, които сте имали по дома.

Водолей

През тази седмица ще имате своята очаквана свобода. Това не означава, че няма да се натрупат някои задължения. Хубаво е да изпълнявате някои от тях по малко, за да не се натрупат изведнъж много. Още в сряда спрете и помислете какво точно да направите. В петък ще е добър ден за среща с приятели. Почивните дни посветете на любимите си дейности.

Риби

През тази седмица ви очаква работа за цял месец. Бъдете готови за сериозна активност - подберете удобни обувки и дрехи, носете вода със себе си и нещо дребно за хапване. Пазете парите си и подберете такава чанта, която да е непрекъснато пред очите ви. В средата на периода ви очаква заслужен подарък. Използвайте го с цялата си душа. През почивните дни ви очаква приятно пътуване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама