Седмичен любовен хороскоп за 10-14 май


Седмичен любовен хороскоп за 10-14 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица вниманието ви ще е концентрирано повече върху кариерата, отколкото върху романтиката. Добре е в този процес да включите и половинката си, особено ако се налага да взимате важни решения, засягащи връзката ви.

Телец

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

ЖЕНСКИ СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЗА 10-16 МАЙ

Близнаци

Неочаквано развитие в любовния живот на Близнаците ще настъпи в края на седмицата. Промяната ще ви изненада, но положително, така че не се притеснявайте.

Рак

Ще се чувствате сякаш губите "почва под краката си". Седмицата е подходяща за изясняване на това, което ви притеснява във взаимоотношенията.

Лъв

Възможно е да е имало някакво недоразумение между вас и половинката ви относно финанси. Решението ще трябва да вземете заедно, колкото и да не ви се иска и тази седмица ще дадете повече свобода в действията на половинката си.

Дева

Ще бъдете емоционално отворени и готови да споделите любовта си с някой специален за вас човек. Това ще бъде идеалният момент да разкриете чувствата си с любимия, да се забавлявате заедно, особено ако отдавна не сте се отдавали на безгрижни моменти.

Везни

Обвързаните Везни ще полагат усилия да подобрят романтиката във връзката, защото в последно време битовизмите са движещата сила. Важното е, че и двете страни ще имат мотивация ви за промяна в положителна посока.

Скорпион

Скорпиони, с половинката си отново ще започнете да се оценявате един друг и най-вече усилията, които полагате за вашето партньорство. Споделете желанията и очакванията си.

КАК БЪРЗО ДА СЕ СПРИЯТЕЛИТЕ С ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

През цялата седмица настроението ви ще бъде, сякаш сте станали с дупето нагоре и това може да бъде повод за доста конфликти. Опитайте се да намерите някакъв баланс, в който да не пострада връзката ви.

Козирог

Не е изключено да се чувствате неудовлетворени от връзката ви. Не забравяйте, че няма как всичко да върви по мед и масло, ако не полагате еднакви усилия.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще предпочетат да се застоят по-дълго вкъщи. Това не значи, че ще скучаете, напротив.

Риби

Някои от вас ще започнат да правят планове за дете. Отворете ума и сърцето си за половинката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама