Седмичен любовен хороскоп за 12-16 април


Седмичен любовен хороскоп за 12-16 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата е благоприятна за създаване на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни, изпълнени с много романтика и страст.

Телец

През тази седмица е добре да внимавате в комуникацията в сектора на любовта. Ако се нуждаете от половинката си и търсите неговата подкрепа, то кажете го в прав текст. В противен случай ще останете неразбрани.

Близнаци

Ако взаимоотношенията с половинката ви не са вървели през тези дни, тази седмица ще забележите значително подобрение. Очакват ви хармония и щастие. За тези от вас, които се намират в неангажираща любовна връзка, има шанс тя да прерасне в нещо повече.

НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ЧЕРТИ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

Плановете в любовта, които сте си направили, най-вероятно няма да се случат по този начин. Фокусирайте се върху алтернативна възможност, ако има такава. 

Лъв

Избягвайте да говорите с партньора си за кариерни въпроси през новата седмица. Това само ще утежни взаимоотношенията ви. В четвъртък е много вероятно да обсъдите важни финансови въпроси.

Дева

Средата на седмицата ще се окаже приятна за вас и половинката ви, когато ще имате възможността да се радвате на доста късмет в любовен план. Овен това, любимият човек може да сподели и приятна новина, която допълнително ще ви зарадва.

Везни

Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис. Ако лошата комуникация е свързана с нова идея на половинката ви, не я отхвърляйте веднага. 

Скорпион

Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите от близък приятел. След средата на седмицата не споделяйте с никого въпроси на тази тема.

Стрелец

Мълчанието може да се окаже вашата силна страна през тази седмица. Ще ви бъде трудно да останете спокойни, особено ако има нещо, което искате да кажете на вашата половинка. Не забравяйте, че е важно да запазите добрия тон. 

КАКВА СУПЕРСИЛА ПРИТЕЖАВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Козирог

Ако се налага да кажете нещо важно на половинката си, не забравяйте, че думите имат допълнителна сила, която може да бъде положителна или отблъскваща. В резултат любимият човек може да се почувства така, сякаш му поставяте ултиматуми, сякаш го командвате, а не разговаряте.

Водолей

Тази седмица сте твърде разсеяни, за да видите възможностите в любовта, които ви се предлагат. Напрежението на работното място ще ви накара да оставите на заден план забавленията, а също така няма да позволите на партньора да ви утеши. За щастие, любимият човек ще прояви достатъчно търпение.

Риби

Въпреки суровата комуникация, направете всичко възможно бързо да разрешите конфликтите с половинката, независимо от какво естество са. Колкото повече чакате, толкова по-зле е става. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама