Седмичен любовен хороскоп за 16-20 август


Седмичен любовен хороскоп за 16-20 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Голям романтичен потенциал има и за Овните. Ще ви бъде лесно да общувате с любимия човек и най-важното - няма да се опитвате да се налагате. 

Телец

Романтиката през тази седмица ви е гарантирана. Ще усещате хармония и чувственост с всичките си сетива.

Близнаци

След вторник вниманието ви ще се фокусира повече върху работата и здравето и няма да бъдете на особено любовна вълна.

Рак

Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи и важни решения, като общо съжителство, например.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЧЕСТО ИМАТ КОШМАРИ

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Уви, няма да се чувствате щастливи във връзката си. Независимо дали сте готови или не, изисква се промяна. Действайте, за да привлечете положителната енергия в живота си.

Скорпион

Седмицата ще бъде повече от вълнуваща в сексуално отношение за Скорпионите. Ако имате любим човек до себе си, отдайте се на повече страст.

Стрелец

Важно е да бъдете по-социални, което надали ще бъде проблем за вас. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

Козирог

Влизате в период на затвърждаване на отношенията си. Седмицата е идеална, за да започнете да поправяте стари грешки и да водите задълбочени разговори.

Водолей

Ако все още не сте запознали приятеля си със семейството, сега е моментът. Като цяло, седмицата е благоприятна за сериозни стъпки.

Риби

Обвързаните Риби ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни стъпки в любовно отношение. Това може да е промяна, която да доведе до брак или общо съжителство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама