Седмичен любовен хороскоп за 21-25 декември


Седмичен любовен хороскоп за 21-25 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Трябва да промените перспективата си и да „влезете в обувките” на половинката си. Това е единственият начин да проумеете някои действия.

Телец

Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване само за двама ви.

Близнаци

Знаете, че краят на всяка година е белязан от равносметки. Отделете време, в което да споделите вашите амбиции, свързани с кариерата с любимия човек.

НАЙ-ДОБРИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

Ще се чувствате спокойни и сигурни. Можете да разчитате на подкрепа от страна на партньора, особено ако се нуждаете от финанси или съвет, свързан с пари и инвестиции.

Лъв

Не забравяйте в цялата празнична еуфория да покажете своята любов и благодарност към любимия човек. Не се изолирайте емоционално.

Дева

През новата седмица социалният и любовният ви живот ще се слеят в едно. Очакват ви вълнуващи срещи, които ще предизвикват страхотни емоции!

Везни

Вниманието ви ще бъде фокусирано върху някакви положителни промени в интериора на дома. От една страна искате да създадете повече уют и комфорт вкъщи, но от друга бленувате за промяна.

Скорпион

Скорпионите нямат търпение да приключи тази малка коледна лудница с всички ангажименти. Либидото ви е с космични величини, така че ще бъдете нетърпеливи да останете насаме с половинката.

Стрелец

Настроението ви е приповдигнато и се чувствате „на седмото небе”. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, особено ако сте имали намерение да ги споделяте със семейството си.

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ВЕРНИ

Козирог

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се радват на много внимание, при това не само от страна на половинката. Възможно е да получите скъп подарък от обожател.

Риби

Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват детински и неоснователни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама