Седмичен любовен хороскоп за 27 юни - 1 юли


Седмичен любовен хороскоп за 27 юни - 1 юли
Снимка: iStock

Овен

Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме с партньора. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Телец

Много е важно за вашето емоционално здраве да се срещате с нови и интересни хора. Възможно е да се появи някой специален човек, с който химията ще е поразителна и трябва да бъдете внимателни, ако сте обвързани.

Близнаци

В любовния живот на Близнаците също ще възтържествува хармония. Всичко помежду ви ще се случва с лекота – както разговорите, независимо колко неудобни може да са на моменти, така и преживяванията между завивките.

Тези зодии мечтаят тайно за почивка БЕЗ партньор

Рак

Рачешката емоционалност ще бъде овладяна през новата седмица. Не е изключено половинката ви да се е чувствала някак задушена от цялата тази "сатурнова дупка", в която бяхте изпаднали, но вече всичко е под контрол.

Лъв

Лъвовете ще се окажат в центъра на събитията не един или два пъти. Това ще ги накара да сият и да развеят лъвска грива още по-силно. Обожанието на партньора пък ще се отрази много благоприятно върху връзката.

Истината е, че превъзхождаме онези, които не са в състояние да ни обичат

Дева

Девите имат нужда от валидация – дали на външния вид, домакинските им умения или характера. Новата седмица ще изкара у тях нуждата от „потупване по рамото“, така че е по-добре партньорът да се съобрази с това.

Везни

Очаквайте успехи на любовния фронт! Новата седмица ще ви донесе усещане за свързаност на емоционално ниво. Планирайте нещо красиво за края на работната седмица, било то пътуване или романтична вечеря.

Скорпион

През първите дни на юли ще ви интересуват нематериалните и по-възвишени неща като духовно и емоционално израстване. Има реален шанс да стартирате нови начинания заедно с половинката, които ще се окажат идеални за развитието на отношенията ви.

Ако вашето момиче е тъжно, вие сте този, който трябва да върне усмивката ѝ!

Стрелец

Ще намерите спокойствие, хармония и пристан във връзката си. Може би най-накрая сте изяснили проблемна ситуация или спор и сега се чувствате много по-ценени от половинката си.

Козирог

Ако с половинката планирате закупуване на жилище или пък инвестиция в друг недвижим имот, тази седмица изглежда обещаваща за развитие в тази посока. Действайте разумно и предпазливо. Тази положителна промяна само ще ви сближи.

Защо останах...

Водолей

С вдигането на температурите, желанието ви за интимни моменти ще се повиши. Сега е моментът да се отдадете на повече интимност, особено ако имате любим човек до себе си.

Риби

Любовният ви живот е на път да се промени драстично. Дори и да има хармония между вас, след сряда взаимоотношенията ви ще станат още по-красиви и силни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама