Седмичен любовен хороскоп за 4-8 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 4-8 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица се задават промени на любовния фронт. Не е изключено да се почувствате развълнувани от някакви новини и да действате безразсъдно и емоционално, не го правете.

Телец

През първата седмица на новия месец ще изразявате своите емоции с лекота, с половинката ще декларирате любовта си един към друг още преди да е настъпил Денят на влюбените. Какво по-хубаво от това?

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се чувстват леко напрегнати от високите очаквания, които половинката има към тях. За сметка на това, ще има раздвижване в социалния живот и това ще ви разсее от притесненията ви.

Рак

Вашите чувства ще са стабилни и неподвластни на емоции. Чувствате се уверени и няма вероятност от резки промени в настроението, които биха могли да навредят на връзката ви.

Лъв

За Лъвовете предстои голяма и хубава промяна в любовния живот. Ще бъдете по-открити един към друг и ще получите подкрепа във важен за вас момент или важно житейско изпитание.

Дева

Девите трябва да се концентрират повече върху сексуалната си енергия. Напоследък явно е излязла "в отпуск" и трябва да намерят начин да възвърнат желанието си за интимни моменти.

Везни

Възможно е дадена реакция или действие на половинката ви да ви подразнят. Запазете спокойствие, за да може да управлявате конфликтните ситуации по-ефективно.

Скорпион

Скорпионите ще имат една доста емоционална седмица – от носталгични моменти до сантиментални жестове, нищо няма да липсва. Едно е сигурно – ще се чувствате обичани!

Стрелец

Като типично любовен месец, може да очаквате един пълен обрат в романтичния ви свят. Не е изключено да се появи повече от един романтичен избор или внезапно желание да поемете в нова посока с някой съвсем нов човек.

Козирог

Козирозите няма да имат причина да се оплачат от взаимоотношенията си през тази седмица. Опитайте се да не държите под контрол чувствата си, отпуснете се о оставете сърцето да ви води.

Водолей

Ще имате нужда от лично пространство в отношенията си, но от друга страна всеки миг, прекаран с любимия, ще бъде наситен с много страст и емоции, което ще компенсира желанието ви за повече свободно време.

Риби

Новата седмица ви обещава качествена равносметка за любовния живот и за връзката ви. Ще откриете грешки в поведението си и ще опитате да ги поправите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама