Седмичен любовен хороскоп за 5-9 февруари 2024


Седмичен любовен хороскоп за 5-9 февруари 2024
Снимка: iStock

На крачка от Свети Валентин, ето какво очаква всички зодии в любовен план пред идната седмица!

Овен

Трябва да имате едно наум през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Не споделяйте твърде много, не се оплаквайте от половинката, по-скоро се опитайте да анализирате вътрешния си свят.

Телец

Не мислите ли, че е крайно време да грабнете живота и да му се насладите? Хармонията, която сте постигнали в любовния си живот дотук, е забележителна, но може би е време да подарите на сърцето си малко страст.

Близнаци

Социалният ви живот през  тази любовна седмица ще е доста напрегнат и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Вижте още: За тези зодии ще вали дъжд от пари през ФЕВРУАРИ 2024

Рак

В началото на седмицата ще се чувствате някак пренебрегвани от половинката. Това ще нарани чувствата си, но ще откриете начин да предадете своите емоции и притеснения на партньора.

Лъв

Чувствате се заседнали в рутина, сякаш връзката ви е замръзнала на едно място, а надали има човек, който да се плаши от това повече от вас. Поемете инициативата, не се страхувайте от промените, защото не ви е в природата.

Дева

Уви, комуникацията няма да е на мнофо добро ниво през седмицата, затова ако искате да обсъждате нещо важно, по-добре изчакайте почивните дни. Опитайте се да показвате чувствата си чрез действия и по-малко приказки.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 15 и вижте късмета си за ФЕВРУАРИ 2024

Везни

Мечтаете да ви се случи нещо различно и вълнуващо в любовния ви живот. Ако до този момент не сте споделяли своите фантазии, може би е крайно време да ги разкриете, защото ще останете изненадани.

Скорпион

За съжаление, Скорпионите няма да се радват на особено любовна седмица, въпреки празника на влюбените. Разочарованието им в любовен аспект ще бъде породено от разногласия, свързани с финанси.

Стрелец

Седмицата ще се „клатушка“ между две крайности. От една страна ще се притеснявате за семейните финанси, а от друга ще се радвате на дълбоки и емоционални отношения.

Вижте още: За тези 4 зодии НЕ любовта, а луксът е на първо място

Козирог

Ще имате желание да направите връзката с половинката си по-спокойна, но това е свързано с много кпомпромиси и от двете страни. Готови ли сте за това?

Водолей

Атмосферата около Свети Валентин ще ви се отрази добре. Ще се чувствате необичайно смели и активни както по отношения на връзката си, така и в социалния си живот.

Риби

Обвързаните Риби ще открият у себе си желание за любовни страсти с любимия човек. Чувствате се разкрепостени и отворени за предизвикателства, което е наистина ново за вас, така че се възползвайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама