Седмичен любовен хороскоп за 5-9 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 5-9 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица пред вас ще се открият нови хоризонти. В сряда и четвъртък ще се наложи да направите някои отстъпки в полза на половинката, ако искате да има мир и спокойствие. Ако пък държите на своето, ще трябва да понесете малко сътресения.

Телец

През тази седмица ви очаква много красота. Ще бъдете обградени от всичко и всички, които сте искали. Малко вероятно е нещо да не се получи по ваш вкус. След като се насладите на полученото, ще е добре да се замислите как да се отблагодарите за това на човека до вас.

ГОЛЕМИТЕ ЩАСТЛИВЦИ НА ЗОДИАКА ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Близнаци

През тази седмица е добре да сте щедри не само към половинката, но и към близките си. Не забравяйте за тях, отнесени на гребена на любовта. Сега те ще се нуждаят изключително много от вашата подкрепа. 

Рак

Бъдете внимателни във финансово отношение и не си позволявайте да пръскате много пари за щяло и нещяло. Седмицата е благоприятна за възстановяване на отношения с роднини и приятели. Самотните представители на знака ги очаква романтична среща.

Лъв

През новата седмица всички ваши планове и желания ще се изпълнят и дори ще надминат очакванията ви. Не се ядосвайте, ако не съумеете да направите това, което ви е хрумнало като романтична изненада. Повярвайте в добрите си идеи, свързани с личния ви живот и ще си гарантирате дългосрочно щастие.

Дева

През новата седмица е добре да сте честни в разговорите - няма да загубите, напротив – ще повишите авторитета си в очите на партньора. Някои задачи няма да търпят отлагане – имайте го предвид. Въпреки натоварването ще успеете с всичко, но дисциплината трябва да е желязна. 

Везни

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Скорпион

Най-накрая сте намерили спокойствие във връзката си. Дълъг и трънлив е пътят, който извървяхте като двойка, за да стигнете до този момент, но ще разберете, че си е заслужавало.

Стрелец

От всеки ъгъл ви дебнат покани за питиета и кафета. Истината е, че сте малко уморени душевно. Копнеете за самотен остров, любим човек и глътка безгрижие.

7 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНА КОЗИРОГ

Козирог

Забравете работата за миг и отделете повече внимание на любимите ви хора. Направете нещо мило за тях, за да се реванширате за липсата си.

Водолей

Както винаги, Водолеите ще са във вихъра! Дори да се озоват сами в даден момент от седмицата, до минути ще са заобиколени от обожатели, което ще повдигне самочувствието им значително.

Риби

Представителите на тази зодия ще са завладени от меланхолия. Натрапчиви мисли за миналото, носталгични спомени ще ги преследват през новата седмица и колкото и да се опитват - няма измъкване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама